Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cornel Lungu: "Căutăm încă un jucător ce evoluează pe poziţia 4-5"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.08.2012

După un sezon ratat, din punctul de vedere al obiectivelor impuse, BC Mureş Târgu Mureş şi-a schimbat aproape întreaga echipă, din lotul vechi mai făcând parte Baczo Balasz, Alin Borşa, Radu Paliciuc şi Liviu Dumitru. În ceea ce priveşte noutăţile îi putem menţiona pe Andrija Ciric, Jakab Cristian, Daniel Tudosă, Branko Cuic, Tudor Jucan, Darko Balaban, Vaidotas Peciukas şi Matija Ceskovic, iar achiziţiile nu se opresc aici.

Conform preşedintelui Cornel Lungu, conducerea clubului se află în căutări pentru aducerea încă unui jucător ce evoluează pe poziţia 4-5.

Nu pot să vă dau mai multe detalii. Pur şi simplu activăm pe piaţa transferurilor, suntem foarte atenţi şi dorim să aducem ceva bun. Căutăm ceva "last minute", un jucător ce evoluează pe poziţia 4-5.

În altă ordine de ideei, BC Mureş Târgu Mureş se va deplasa pe 23-24 august la Cluj-Napoca, acolo unde va susţine două meciuri amicale cu "U" Mobitelco Cluj-Napoca.

1 comentariu la aceasta stire:
  • doareu.ro :

    Pacat
    Din pacate intrun oras ca TG. MURES vad in baschet doar politicul si nimic mai mult!De la nivel de juniori nu se promoveaza nimic de ani de zile desi au existat generatii ca 92'-93'-etc!Numai mercenari care nu reusesc sa se ridice la nivelul publicului din acest oras!Antrenori care au/lucreaza ptr oras cu sufletul au fost inlaturati in dauna unora tineri care mai au mult de invatat!Concluzia.......vezi titlu!

    cu 11 ani în urmă (17.08.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!