Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Corpodean şi Crainic, trimişi acasă de Bavcevic din cantonamentul de la Miercurea Ciuc

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.09.2012

Abia după aproximativ o lună de pregătiri, "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca se află în efectiv complet la cantonamentul pe care echipa îl desfăşorară în judeţul Harghita. Ultimul sportiv sosit a fost estonianul Reinar Hallik, care s-a alăturat noilor săi colegi în cursul zilei de vineri. În schimb Niksa Bavcevic i-a trimis acasă pe Vlad Corpodean şi Octavian Crainic, cel mai probabil cei doi nu mai fac parte din planurile sale pentru sezonul următor.

Cantonamentul de la Miercuriea Ciuc se va încheia pe 19 septembrie, după două meciuri amicale pe care "U" le va disputa în compania formaţiei locale. BC PH Miercurea Ciuc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!