Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cory Joseph, oaspete de seamă la finala mică LNBM

Cory Joseph, oaspete de seamă la finala mică LNBM

Finala mică LNBM dintre CSO Voluntari și BCM U Pitești are parte de un oaspete de seamă. Este vorba despre fostul campion NBA Cory Joseph, nimeni altul decât fratele canadianului Devoe, component al CSO Voluntari.

Joseph a cucerit titlul NBA în 2014, cu San Antonio Spurs. El a mai jucat de-a lungul carierei pentru Toronto Raptors, Indiana Pacers, Sacramento Kings, pentru ca în prezent să joace la Detroit Pistons.

În acest sezon Joseph are medii de 8,2 puncte și 3,4 pase decisive în 63 de întâlniri la Sacramento și Detroit.

El a adunat în total până acum 663 de partide în sezonul regulat, cu medii de 7 puncte, 2,9 pase decisive și 2,6 recuperări. Totodată are 82 de partide în playoff-ul NBA.

Fratele său, Devoe, a ajuns în acest sezon la CSO Voluntari, unde a prestat un baschet extrem de spectaculos, cu medii de 17,1 puncte, 2,5 pase decisive și 2,9 recuperări în 33 de partide, cu 62,3% de la 2 puncte și 44% de la 3 puncte.

*foto: sbnation.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!