Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Costel Moscalu: ”Ar fi păcat să retrogradăm”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
16.02.2011

După victoria din etapa precedentă, de la Brașov, scor 77-75 cu CSU Cuadripol, antrenorul echipei Politehnica Iași, Costem Moscalu, spune că șansele formației sale de a rămâne în prima ligă la masculin au crescut. Gruparea din Moldova va avea, vineri, meci cu BC Timișoara, pe propriul teren.

Costel Moscalu a declarat că Politehnica va disputa partida cu Timișoara numai la victorie. ”În meciul de vineri o să încercăm să câștigăm, pentru că ar fi păcat să retrogradăm. Am muncit așa mult cu băieții ăștia și nu vrem să fim eliminați din prima”, a completat tehnicianul pentru telem.ro.

Antrenorul echipei Politehnica Iași a precizat că speră ca adversarii să nu prindă un meci bun. ”Va fi foarte greu cu Timișoara. Este o echipă bună și ca bani și ca valoare, dar eu  cred în victorie. Acum și băieții au speranța că se poate, trebuie sa aibă încredere în ei și sper să-l prind în zi proastă pe Dragan Petricevic și să câștig”, a încheiat Costel Moscalu.

Politehnica Iași se află pe locul 14 în Divizia A, cu patru victorii și 16 înfrângeri și este la trei meciuri câștigate în plus față de ocupantele ultimelor două poziții în prima ligă la masculin.

sursa foto: telem.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!