Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Costescu: ”Eșecul cu ”U” nu este o catastrofă”

Roxana Prichici

Roxana Prichici
17.01.2011

Tudor Costescu nu face capăt de țară din înfrângerea suferită în prima etapă a returului în fața clujenilor de la ”U” Mobitelco, având în vedere că adversarul a fost vicecampioana în exercițiu. Tehnicianul este de părere că BCM U Pitești rămâne în cursa pentru play-off, mai ales că jocul echipei sale a fost promițător.

”Procentajul neaşteptat de slab pe care l-am avut la aruncările libere raportat la cel al clujenilor a stat, în primul rând la baza acestei înfrângeri, pe care eu nu o consider o catastrofă dată fiind valoarea adversarului şi omogenitatea ei sporită dată şi de faptul că echipierii ei joacă de ceva timp mai mult împreună. Am avut şi o serie de greşeli tehnice. Recunosc că am ratat – mai ales în prima parte – o serie de atacuri şi că oaspeţii au recuperat mai des de sub panoul lor, creând premisele unor contraatacuri cu care n-am prea fost iertaţi. Două puncte ne-ar fi ajutat mult în tentativa noastră de a prinde play-off-ul, pentru care suntem la bătaie deschisă, la limita inferioară, cu vreo patru alte echipe. Moral – volitiv, nu am ce le reproşa practic elevilor mei. Mă bucur cel puţin că per total n-am jucat deloc rău, pentru că semnalele pentru viitorul apropiat sunt bune. M-am reconvins că trebuie să jucăm şi noi, cum se spune, tare, viguros. Vom mai pune la punct câteva elemente de joc”, a declarat Tudor Costescu pentru argeseanul.com.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!