Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Craiova a dat de pământ cu Vllaznia în Liga Balcanică

Ionuț Greere

Ionuț Greere
20.01.2015

SCM Universitatea Craiova nu a avut milă de la albanezii de la KS Vllaznia în penultima etapă din prima fază a grupelor Ligii Balcanice.

Oltenii au surclasat pe partenerii de întrecere cu scorul de 86-41. Pe sferturi 22-12, 18-11, 27-8, 19-14. Andelko Mandic și-a permis luxul să își odihnescă titularii și le-a dat minute tinerilor baschetbaliști români să își demonstreze locul în echipa craioveană. Iar aceștia nu au rămas datori și au impresionat pe parcursul a celei de-a doua reprize , interval în care s-au aflat în permanență pe parchet. Cristian Corneanu a fost imperial la aruncările de la distanță, Marius Ciotlăuș a dominat sub panou, în vreme ce Andrei Damian și-a amețit adversarii cu pase spectacol. Nu trebuie uitat nici Cătălin Petrișor, căpitanul oltenilor, deși nu a marcat decât 3 puncte , s-a aflat în permanență în prim planul acțiunilor gazdelor.

Vllaznia a părut echipă moale, cu jucători care nu s-ar putea regăsi la nicio echipă din Liga Națională. Singurul care a mai încercat câte ceva a fost Ervin Berdica care a reușit să scuture plasa de 3 ori de la distanță.

Pentru Craiova, Corneanu și Marius Ciotlăuș au fost principalii marcatori cu 12 puncte, Andrei Damian și Milivoje Bozovic au punctat de 11 ori fiecare, iar Travis Bureau a totalizat  10 puncte . De altfel, cu excepția lui Dragoș Andrei, toți ceilalți jucători trecuți pe foaia de joc au marcat cel puțin 2 puncte.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Big Ghitza :

    titlu...
    s-a jucat judo sau baschet?
    "au dat de pamant"?... pe bune? D-le cronicar Ionut Greere, cred ca aveti creierul de marimea Numelui Dvs.

    cu 9 ani în urmă (22.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!