Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Craiova a renunțat la Zoran Milovic

Adrian Micinic

Adrian Micinic
02.10.2012

Actualizare - 21:40
Se pare că Haymon a ales să se transfere în Arabia Saudită. Astfel, Craiova va aduce un alt jucător în locul lui Milovic.

Marți - 21:20
SCM U Craiova
a operat o modificare în efectivul de jucători străini înaintea startului oficial al sezonului regulat în Liga Națională de baschet masculin. Concret, Andjelko Mandic nu va miza pe Zoran Milovic în următoarea ediție de campionat. În schimb, Craiova l-ar putea înregimenta pe Antonio Haymon, fost jucător la Dinamo București.

Milovic a evoluat în partea a doua a sezonului precedent la CSȘ Giurgiu. El a mai jucat la Rapid București respectiv BCM U Pitești în campionatul României.

Haymon (foto) are 24 de ani, măsoară 1.98 metri, cântărește 102 kilograme și este extremă. El a jucat la Dinamo în turul precedentei ediții de campionat respectiv câteva etape în retur. A bifat 19 prezențe în Divizia A și a avut medii de 17.8 puncte, 6.6 recuperări și 1.8 pase decisive. După ce a fost concediat de către Dinamo, într-un moment în care bucureștenii i-au dat afara pe toți jucătorii străini, Haymon a semnat cu Beltway Bombers, în ACPBL (o ligă din SUA), unde a avut medii de 21 puncte și 8 recuperări pe meci.

Originar din Chicago, Antonio Haymon a jucat pentru Cecil CC în JUCO (o ligă universitară), Marshall în NCAA, respectiv Lee în NAIA (o altă ligă universitară). A absolvit în 2011, Dinamo fiind prima sa echipă în afara SUA.

Actualmente, SCM U Craiova are doi americani: LeVar Seals și Travis Bureau respectiv trei ex-iugoslavi: Darko Habus, Rade Dzambic și Ivan Miskovic.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!