Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Craiova pierde la Prishtina după 2 sferturi foarte slabe

Ionuț Greere

Ionuț Greere
28.10.2014

Oltenii de la SCM Universitatea Craiova au jucat în această seară, la Prishtina, al doilea meci din noul sezon al Ligii Balcanice la baschet masculin. Fără Zoran Krstanovic, ușor accidentat și menajat de Andelko Mandic, Craiova a început jocul cu Bozovic, Otovic, Vucurovic, Santa și Bureau. Gazdele au răspuns cu McGhee, Berisha, Bavcic, Azemi și Hulls.

KB Sigal Prishtina a câștigat duelul cu SCM Universitatea Craiova cu scorul de 92-76. Pe sferturi 22-25, 26-17, 20-21, 24-13.

Craiova a început bine jocul din Kosovo și a condus după primele zece minute cu 25-22, dar a umat un sfert doi dominat clar de gazde și încheiat la 9 puncte diferență, 26-17, pentru 48-42 la pauza mare. Cea de a treia perioadă a reveit din nou oltenilor la o diferență minimă și cu un ecart de 5 puncte înainte de ultimele 10 minute, s-a încercat întoarcerea rezultatului. Din păcate ultima secvență a jocului a fost dominată clar de gazde. Cu o apărare bună, nu au permis craiovenilor să marcheze decât 13 puncte față de cele 24 reușite de formația kosovară.

Pentru SCMU, Milovoje Bozovic a totalizat 22 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive, Nikola Vucurovic a terminat partida cu 18 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive, iar Travis Bureau a adăugat 12 puncte și 3 recuperări. În replică , pentru gazde s-au evidențiat din nou Dardan Berisha care a marcat 27 de puncte la care a adăugat 8 recuperări și 7 pase decisive și Aaron McGhee care a terminat meciul în double-double cu 22 de puncte și 10 pase decisive. A mai impresionat de la kosovari și Blerim Mazreku care a pus pe tabelă 22 de puncte și 9 recuperări.

Kosovarii se află la a treia victorie tot din atâtea partide disputate și se instalează confortabil pe prima poziție a grupei B. De partea cealaltă, craiovenii, cu două înfrângeri la activ, împart ultima poziție cu albanezii de la Vllaznia.

Următoarele meciuri pentru Craiova vor avea loc la interval de doar 2 zile, pe 11 noiembrie în Muntenegru cu KK Mornar, iar pe 13 noiembrie se vor muta în Albania pentru jocul cu Vllaznia Shkodra.

*Foto: Facebook KB Prishtina

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!