Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Craiova, șanse la prima victorie cu Mediaș

Costin Marinescu

Costin Marinescu
17.12.2012

Sala Sporturilor Craiova
marți, 18 decembrie
ora 20:00
  Fișa meciului  

SCM Craiova are marți, 18 decembrie, șansa primei victorii în fața lui Gaz Metan Mediaș. Oltenii au pierdut toate cele opt întâniri cu Mediașul din istoria recentă a baschetului românesc dar forma de moment a celor două echipe oferă șanse reale la victorie elevilor lui Andelko Mandic.

Craiova are în acest sezon o linie de clasament cu 9 victorii și 4 înfrângeri și ocupă locul 3 în clasament. Ea vine după o victorie cu U Mobitelco Cluj Napoca, chiar în Ardeal, scor 86 – 77.

Gaz Metan Mediaș vine după o înfrângere pe terenul celor de la CSU Ploiești, scor 68 – 75. A fost a șasea înfrângere a sezonului pentru medieșeni, a 3-a consecutivă și patra din ultimele 5 meciuri. Echipa antrenată de Marcel Țenter ocupă locul 8 în campionat.

Arbitrii întâlnirii vor fi Faur Alin MirceaPodar Bogdan  și Nicolae Dragoş, iar comisar va fi Ioan Constantin.

Meciul este transmis în direct la DigiSport, de la ora 20.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!