Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristi Achim: „Căutăm soluții pentru a ne eficientiza jocul colectiv”

Cristi Achim: „Căutăm soluții pentru a ne eficientiza jocul colectiv”

CSM CSU Oradea a reușit să câștige duelul cu CSM Târgu Jiu de pe teren propriu, din etapa a doua a actualului sezon din LNBM, scor 89-70.

La finalul partidei, antrenorul Cristian Achim a ținut să laude echipa adversă și să vorbească despre progresul pe care l-a sesizat în jocul formației sale:

“Vreau să încep prin a felicita echipe din Târgu Jiu pentru că a făcut un meci foarte bun. Doresc acestei echipe să joace la fel de bine și în următoarele meciuri și dacă va continua să o facă așa sunt convins că va obține victorii. Au fost mai multe minute consecutive în repriza a 2-a când adversarii noștri au marcat la fiecare fază, indiferent că a fost unu la unu, tranziție, acțiuni colective, pătrunderi. Nu au ratat. În ceea ce ne privește, este o victorie de care evident am avut nevoie. Ne aflăm într-un moment în care orice rezultat pozitiv ne ajută din punct de vedere moral. Suntem pe o pantă ascendentă în ceea ce privește construirea echipei, a relațiilor de joc, învățăm unii de la alții și căutăm soluții pentru a ne eficientiza jocul colectiv.

De asemenea, ne străduim să ajungem într-o formă sportivă cât mai bună. Meciurile din cupele se apropie, iar noi ne dorim să facem o figură cât mai frumoasă pe plan internațional. Până atunci avem o deplasare la Cluj. Știm pe cine întâlnim, este evident că vom juca împotriva unei echipe de mare valoare, dar suntem de abia la început de sezon. Nu se va decide nimic în meciul de duminică. Pentru noi va fi un nou pas în procesul de construcție a echipei”, a mai spus Cristi Achim, potrivit site-ului oficial al formației bihorene.

Așadar, pentru Oradea urmează derby-ul de duminică împotriva celor de la U-BT Cluj.

*foto: Roby Boroș/CSM CSU Oradea

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!