Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim a bifat victoria cu numărul 100 în meciuri oficiale la cârma lui CSM Oradea

Adrian Micinic

Adrian Micinic
11.11.2013

Cristian Achim, antrenorul principal al echipei CSM Oradea, a obținut victoria cu numărul 100 exact în momentul în care a aniversat patru ani pe banca lui CSM Oradea.

Tehnicianul în vârstă de 43 ani a preluat CSM-ul într-o situație delicată în luna noiembrie a anului 2009. El i-a urmat în funcție lui Attila Veres, iar din acel moment a început ascensiunea echipei de baschet masculin din Oradea.

Victoria cu scorul de 87-79, obținută pe 9 noiembrie 2013, adică la exact patru ani de la numirea în funcție, constituie succesul cu numărul 100 pentru Cristian Achim în calitate de antrenor al roș-albaștrilor.

În cei patru ani scurși, CSM Oradea a obținut o serie de premiere și rezultate notabile, fiecare sezon terminându-se mai bine decât precedentul ca și clasare în campionatul intern. Așteptările sunt tot mai mari, presiunea este pe măsură, însă Achim rămâne pe poziție și pare decis să meargă mai departe.

În meciurile de campionat are 91 victorii și 50 înfrângeri, în cupă se află la 9-5, iar în cupele europene la 0-1. Are un procentaj de succes de 64.5%.

O altă coincidență face ca primul meci de EuroChallenge în Arena Antonio Alexe să se dispute într-un moment în care antrenorul lui CSM Oradea a ajuns la totalul de 100 victorii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!