Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „A fost un meci controlat de noi de la un capăt la celălalt”

Cristian Achim: „A fost un meci controlat de noi de la un capăt la celălalt”

Campioana României a început excelent sezonul, reușind o victorie la scor împotriva vicecampioanei BC CSU Sibiu. CSM CSU Oradea a controlat jocul de la început până la final și a învins cu scorul de 85-63.

La final, Cristian Achim a fost foarte reținut în declarații, spunând că nu sunt foarte multe de zis datorită dominației pe care formația sa a arătat-o în meci.

A fost un meci, zic eu, controlat de noi de la un capăt la celălalt. Am jucat bine, am tratat meciul serios. Era important pentru noi să ne menținem aproape de Cluj și să păstrăm distanța actuală față de echipa din Sibiu. Nu sunt foarte multe de spus pentru că în seara aceasta, realmente, am fost mai buni”, conform paginii de Facebook a lui BC CSU Sibiu.

„Leii-Roșii” au evoluat în această partidă fără Sean Barnette și Bobe Nicolescu, iar tehnicianul roș-albaștrilor este mulțumit de felul cum au jucat înlocuitorii lor:

Da, într-adevăr, am jucat fără Barnette și fără Bobe dar și jucătorii care i-au înlocuit au făcut-o foarte bine. Muncesc foarte bine, foarte mult la antrenamente și mă bucur că demonstrează și în teren.”

Datorită acestei victorii, CSM CSU Oradea se menține la un singur punct de U-BT Cluj-Napoca, având zece confruntări câștigate și două pierdute. În următoarea etapă, trupa bihoreană primește vizita lui SCM Timișoara.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!