Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „A fost un meci de mare angajament fizic din partea ambelor echipe”

Cristian Achim: „A fost un meci de mare angajament fizic din partea ambelor echipe”

CSM CSU Oradea a obținut o victorie categorică în fața lui Dinamo București, scor 97-75. Cristian Achim, antrenorul bihorenilor, a tras concluziile după partida jucată astăzi, 20 noiembrie, în Arena Antonio Alexe și a avut numai cuvinte de laudă la adresa adversarilor:

„A fost un meci de mare angajament fizic din partea ambelor echipe. Dinamo este o echipă care pune o presiune ieșită din comun pe minge. Este o echipă foarte arțăgoasă și o felicit pe această cale. Consider că noi am reușit să le răspundem într-un mod bun. Am făcut un meci consistent și mă bucur de victorie.”

Întrebat despre numărul de minigi pierdute, tehnicianul orădenilor a răspuns:

„Enorm de multe. Acesta nu este doar minusul nostrum dar este și meritul echipei Dinamo. Ei crează acest gen de presiune și o creează cu success. Și noi am creat niște turnovers. Și noi am avut parte de niște contraatacuri ușoare. Dar într-adevăr, ei au provocat mai multe mingi pierdute de către echipa noastră. Totuși consider că am avut un meci bun. Am avut o energie bună. Am avut toți jucătorii implicați și motivați. Trebuie să încercăm să rămânem pe aceeași linie.”

Cristian Achim a prefațat și partida cu SCM U Craiova:

„Noi vom încerca să învingem în fiecare meci. Craiova este o echipă care ne-a bătut deja o data în cupă, tot pe acest teren. Sper să avem reacție și să obținem victoria. Craiova este o echipă foarte consistentă dar și noi suntem și îmi doresc să câștigăm.”

foto: CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!