Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „A lipsit tot ce putea să lipsească: concentrare, energie, focus, atitudine”

Cristian Achim: „A lipsit tot ce putea să lipsească: concentrare, energie, focus, atitudine”

BC Athletic Constanța a reușit astăzi, 14 februarie, o surpriză în Liga Națională de Baschet Masculin. Trupa lui Alexandru Olteanu, lipsită de patru jucători străini, a evoluat excelent în fața lui CSM CSU Oradea și s-a impus cu 83 la 75.

La finalul meciului, Cristian Achim, antrenorul vicecampioanei, s-a arătat dezamăgit de prestația elevilor săi:

A lipsit tot ce putea să lipsească: concentrare, energie, focus, atitudine...absolut tot. Exact ce a avut Constanța. Îmi doresc să-i felicit, pe această cale. Au făcut un joc foarte bun. Ei au avut exact ce ne-a lipsit nouă și, încă o dată, merită toate felicitările. Este vorba despre luptă, despre atitudine, despre concentrare. Este inadmisibil la nivelul nostru, să spunem, acest lucru. Încă o dată felicitări!”, a spus tehnicianul vâlcean pentru SuperBet.

Achim a fost întrebat de duelul pe care CSM Oradea îl are împotriva lui Sporting Lisabona, pentru primul loc în grupa K a FIBA Europe Cup.

Avem așteptări de la toate meciurile să le câștigăm. Acel meci va fi decisiv pentru primul loc în grupă, după care pentru încrucișări. Însă dacă vom avea această atitudine, nu putem să avem niciun fel de șansă, sincer”, a spus antrenorul bihorenilor.

Vineri, 18 februarie, de la ora 19:00, CSM CSU Oradea primește vizita lui Sporting Lisabona, în Arena Antonio Alexe.

*foto: Roby Boroș/fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

    Fantastic
    A lipsit totul !
    Ati uitat sa mentionati ca a lipsit si antrenorul !

    cu 2 ani în urmă (15.02.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!