Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Acest trofeu este tot ce poate fi mai frumos în baschetul românesc”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.06.2016

CSM CSU Oradea și-a adăugat primul trofeu în palmares, după ce a învins în meciul decisiv pe BC Mureș cu scorul de 79-73 și a cucerit titlul în LNBM. La finalul partidei care le-a adus trofeul orădenilor, Cristian Achim s-a declarat extrem de bucuros de reușita echipei sale, care a venit în urma multor suferințe și a unei munci titanice, după cum spune tehnicianul român:

„Sunt extrem de fericit, extrem, extrem de fericit. Aș dori în primul rând să-i felicit pe băieți pentru că ei au făcut această minune, această performanță. Aș dori să felicit publicul pentru că au fost fantastici. Aș dori să  mulțumesc managementul clubului ca și tuturor sponsoriilor, fără de care nimic nu s-ar fi putut întâmpla. În sfârșit, după îndelungi suferințe iată că am fost răsplătăți cu cel mai înalt trofeu din baschetul românesc . Consider că am meritat acest loc întâi. A venit după multă suferință, după foarte multă muncă, după multe probleme însă cu atât mai dulce este acum victoria finală, pentru că până la urmă acest trofeu este tot ce poate fi mai frumos în baschetul românesc.

Despre joc, nu știu dacă e cazul să spun prea multe, pentru că l-am dominat în mare parte, însă Mureșul este o echipă extrem de periculoasă , au trăit în primele două sferturi prin aruncările de 3 puncte, au revenit prin același procedeu, însă mă bucur că am avut tăria de caracter să rezistăm acestei presiunii. Nu a fost absolut deloc ușor, însă încă o dată cu atât mai mare bucuria și victoria.

Încă o dată, sunt extrem de bucuros pentru jucătorii mei, pentru că știu cât am muncit împreună, pentru că știu cât am suferit împreună, știu cât ne-am stresat, știu câte lucruri am făcut ca să ajungem aici și credeți-mă, o merită din plin.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!