Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Acesta este jocul nostru. Jocul pe care l-am arătat ani de zile”

Cristian Achim: „Acesta este jocul nostru. Jocul pe care l-am arătat ani de zile”

CSM Oradea a obținut miercuri, 15 noiembrie, a treia victorie în actuala ediție a FIBA Europe Cup. Roș-albaștrii s-au impus cu 105 la 92 în fața lui Kataja Basket, după o repriză secundă pe care au dominat-o.

Cristian Achim a vorbit despre succesul cu adversara din Finlanda:

„Mă bucur că am câștigat. A fost un meci împotriva unei echipe foarte talentate. Au terminat cu 50% la aruncările de trei puncte, având 16 reușite de acest gen. Am primit foarte multe puncte în prima jumătate. Nu am avut abordarea corectă în apărare în prima parte. În sfertul 3 s-a schimbat situația, având cinci puncte încasate în primeșe șapte minute de joc. Ceea ce ne-a ajutat să câștigăm meciul.

Noi am marcat 68 de puncte din spațiul de trei secunde. Ceea ce este enorm. Mai mult decât dublu față de adversar. Practic aici s-a câștigat meciul. Am marcat 105 puncte…

Mă bucur pentru victorie, dar în același timp mă bucur pentru atmosfera frumoasă din sală. Încă o dată doresc să le mulțumesc suporterilor noștri pentru modul în care ne susțin. Ne păstrăm seria victoriilor, ceea ce e important. În fine, mă bucur pentru baschetul colectiv din această seară. Acesta este jocul nostru. Jocul pe care l-am arătat ani de zile”, a spus antrenorul bihorenilor, conform csmoradea.ro.

Peste o săptămână, în 22 noiembrie, CSM Oradea va primi vizita Legiei Varșovia, într-un meci foarte important în economia calificării în faza următoare a competiției.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!