Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Am câștigat meciul, este 2-0 și mergem încrezători la Timișoara”

Cristian Achim: „Am câștigat meciul, este 2-0 și mergem încrezători la Timișoara”

CSM CSU Oradea și-a trecut în cont a doua victorie în playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin în sezonul 2022/2023, câștigătoarea sezonului regulat trecând cu 88 la 63 de SCM Timișoara vineri seara (14.04).

În urma acestei confruntări, Cristian Achim a vorbit pentru csmoradea.ro, antrenorul bihorenilor fiind deranjat de un aspect:

„A fost un meci un pic marcat lipsit de lipsa de concentrare a echipei noastre. Nu am reușit să ne focusăm îndeajuns pentru a avea o prestație solidă. Am câștigat meciul, este 2-0 și mergem încrezători la Timișoara.”

Erick Neal nu a evoluat în acest meci, fiind decizia antrenorului, lucru comentat astfel:

„Din fericire pentru noi, avem jucători de certă valoare. Efectiv toți merită să joace, dar avem un regulament pe care trebuie să-l respectăm și să acționăm în consecință. Vreau să remarc faptul că toți se antrenează foarte bine, sunt colegi foarte buni și sunt profesioniști desăvârșiți. Firește, îmi înregunează mie misiunea, dar vă spun sincer că aceasta este situația ideală pentru un antrenor.”

Întrebat la final cum vede următorul meci, Cristian Achim a spus:

„Mi-aș dori foarte mult să fim focusați. Nu știu care va fi deznodământul partidei. Se pot întâmpla foarte multe în orice meci, mai ales atunci când o echipă nu are altă variantă decât victoria. Eu îmi doresc să fim focusați. Toți. Pentru că astăzi nu am fost. Este vizibil când suntem bine din punct de vedere al intensității, al alergării și așa mai departe. Iar aceste aspecte pornesc de la concentrare.”

Seria se mută la Timișoara, acolo unde meciul trei va avea loc pe 18 aprilie, de la ora 18.00 și o să fie în direct pe Digisport, Prima Sport, respectiv FRB TV.

*foto: Facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!