Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Am executat foarte bine planul de joc”

Valentin Todea

Valentin Todea
20.04.2016

Trupa bihoreană a repurtat cel de-al doilea succes în seria din play-off împotriva gălățenilor. După victoria de pe teren propriu obținută cu scorul de 103-79, antrenorul de la CSM Oradea, Cristian Achim, a oferit următoarele declarații presei, conform site-ului oficial al clubului de pe malul Crișului Repede:

„Un meci bun. O victorie importantă. Este 2-0 și atât, nimic mai mult. Seria nu este terminată. Sincer, aveam speranțe că vom juca mai bine în acest meci, lucru care s-a și întâmplat. Mă bucur că am arătat în acest fel, însă victoria este umbrită în totalitate de accidentarea lui Rade Markovic. Nu știu încă diagnosticul în cazul accidentării sale. Nu mă pot abține să nu am o uriașă părere de rău.

Pe de altă parte, cu durere în suflet, suntem o echipă și acest lucru înseamnă că trebuie să mergem mai departe orice s-ar întâmpla. Trebuie să facem și în continuare tot ce depinde de noi ca să luptăm pentru rezultate.”

Tehnicianul a lăudat adversara de pe Dunăre:

„Aș dori să remarc echipa in Galați. Nu o fac din respect față de Florin Nini, ci pur și simplu pentru că Galațiul joacă baschet. Aș vrea să se noteze acest lucru, deoarece acesta este adevărul. Este o echipă organizată în ambele faze ale jocului. Cu atât mai mare este satisfacția că avem 2-0. Mai ales că presiunea a fost pe noi și avem un campionat foarte apropiat din punct de vedere valoric. Nu sunt deloc surprinzătoare rezultatele consemnate până acum în playoff.”

Cristian Achim s-a arătat încântat de evoluția elevilor săi:

„În acest meci am arătat bine. Am executat foarte bine planul de joc, acțiunile au curs bine și am respectat până la capăt ceea ce am planificat. Îmi doresc să ne fi eliberat mental de ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă și să privim înainte. Vreau să ne gândim doar la ceea ce urmează, chiar dacă pot să vă asigur că nu este ușor.

Mergem la Galați cu dorința de a câștiga. Ne propunem să încheiem seria acolo și îmi doresc ca seria să nu se mai întoarcă la Oradea. Dacă reușim acest lucru atunci s-ar putea să avem ceva timp pentru a ne pregăti corespunzător, deoarece de aceste două meciuri nu am avut timp, din cauza programului avut.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!