Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Apărarea noastră a fost cu adevărat impresionantă”

Cristian Achim: „Apărarea noastră a fost cu adevărat impresionantă”

CSM CSU Oradea a dominat partida cu U-BT Cluj din runda a patra a grupelor principale din FIBA Europe Cup, dar în cele din urmă a câștigat doar la 5 puncte, scor 80-75, deși la un moment dat bihorenii conduceau chiar și cu 19 puncte. 

La finalul partidei, Cristian Achim s-a arătat mulțumit de prestația elevilor săi: 

“A fost un meci bun pentru noi. Am avut câteva momente excelente de joc. Sunt de părere că am făcut exact ce se impunea din partea unei echipe aflată în situația noastră la jumătatea acestei faze a competiției. Apărarea noastră a fost cu adevărat impresionantă din toate punctele de vedere în prima repriză. Sunt de părere că aceasta este o victorie pe deplin meritată.”

Chiar dacă echipa sa a irosit un avantaj important și, în cele din urmă Oradea a câștigat la aceeași diferență cu care o făcuse U-BT în tur, Achim se arată optimist cu privire la calificare: 

„Nu vreau să fac calcule acum. O să tragem linie la sfârșit, iar atunci vom ști dacă diferența de puncte din acest meci ne costă sau cât ne costă. Suntem în continuare angrenați în lupta pentru calificare și vom face tot ce depinde de noi pentru a ne califica mai departe. Am încredere deplină în elevii mei, în această echipă. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru felul în care au jucat și pentru abordare. Mai ales că echipa din Cluj este extrem de fizică.”

Pentru CSM CSU Oradea urmează acum un duel dificil, în deplasare, pe terenul lui Ironi Nes Ziona. 

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!