Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: "Asesoft se poate bate cu oricine în acest moment"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
01.11.2012

Cristian Achim, antrenorul principal al lui CSM Oradea, a vorbit înaintea meciului cu CSU Ploiești despre starea de spirit, așteptările înaintea confruntării cu echipa campioană, respectiv pe marginea problemelor medicale cu care se confruntă în acest moment.

Cum este echipa după primul eșec stagional?

Sperăm să nu ne afecteze foarte tare mai ales după un joc foarte bun. Am mai spus-o, Timișoara a avut o zi de excepție la trei punte și astfel e foarte greu să câștigi. Asta este. Ne concentrăm pentru următorul meci.

Ce așteptări aveți de la meciul cu Asesoft?

Am aceeași părere ca și până acum: întâlnim campioana. Are un lot de jucători extrem de valoros. Întâlnim o echipă cu tradiție și cu valori extraordinare. Asesoftul se poate bate cu oricine în acest moment. Iar acest lucru îl poate face nu doar în România. Când joci cu un astfel de adversar nu are importanță că a avut un început mai greu. Au capacitatea de a juca bine indiferent de forma sau rezultatele recente.

Oradea nu a învins niciodată pe CSU Ploiești în deplasare. Se poate schimba acest lucru vineri?

Vom vedea la ora jocului. Ne dorim să câștigăm fiecare meci, indifferent cine este adversar sau unde jucăm.

Cum se simte Pesic după accidentarea suferită la meciul cu Timișoara?

Nu s-a antrenat toată săptămâna după entorsa suferită în timpul meciului cu Timișoara. Medicul a recomandat repaos. Are șanse mici să joace la Brazi.

Există alte probleme medicale în acest moment?

Silviu (n.r. Lupusavei) nu s-a antrenat primele trei zile după meciul cu Timișoara, însă nu există riscul să nu joace. De asemenea, Rareș (Pașca) a făcut entorsă în cursul antrenamentului de miercuri dimineața. Totuși cred că va juca mai ales că ar putea fi un moment bun pentru a-l folosi mai mult.

1 comentariu la aceasta stire:
  • zapacitu79 :

    ?
    timisoara a reusit o zi exceptionala de la 3 puncte pt ca nu le-au fost contestate aruncarile.
    daca pesici s-a accidentat de ce a fost desemnat sa arunce la ultima faza si nu a fost dilon in teren care a facut un meci foarte bun?

    cu 11 ani în urmă (01.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!