Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Atât se poate în acest moment, jucătorii sunt absolut morţi din punct de vedere fizic”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
10.12.2016

CSM CSU Oradea a fost învinsă pe teren propriu de BC Mureş, scor 66-71, într-un meci din etapa a 12-a din LNBM, şi a ajuns la 5 eşecuri la rând în cele 2 competiţii în care activează în prezent, campionat şi Champions League. Cristi Achim, antrenorul roş-albaştrilor, a declarat la finalul partidei cu Mureş că nu are absolut nimic de reproşat jucătorilor săi.

„Felicităm echipa din Târgu Mureş pentru victorie. Băieţii noştri s-au străduit, atât se poate în acest moment, nu putem să le reproşăm absolut nimic din punctul meu de vedere, şi-au dorit foarte mult să câştige acest meci. Repet, atât se poate în acest moment. Nu sunt extrem de dezamăgit pentru că ştiu în ce punct ne aflăm, acum plătim preţul calificării în Champion League, eu ştiam că va fi foarte greu. În acest moment este foarte foarte dificil pentru noi, iar o soluţie ar fi... să mai avem încă o echipă... ceea ce evident nu se poate. Sunt nevoit din nou să mă repet, acesta este preţul calificării în Champions League, dar pe de altă parte toţi am fost foarte fericiţi când am ajuns acolo, am avut nişte victorii frumoase, nişte meciuri frumoase. Din păcate nu putem să controlăm toate problemele venite din această participare. Jucătorii sunt absolut morţi din punct de vedere fizic, iar înlocuitori nu avem. Băieţii chiar şi-au dorit victoria asta, nu am ce să le reproşez, s-au dat cu fundul de podea, nu am sesizat la vreun jucător probleme de atitudine. S-au zbătut, au încercat tot ce a depins de ei, au muncit”, a ţinut să sublinieze Achim. 

Înainte de înfrângerea cu Târgu Mureş, Oradea a pierdut pe rând cu Pinar Karsiyaka (50-79), Phoenix Galaţi (65-67), Venezia (69-73), respectiv U-BT Cluj (72-86). Trupa lui Cristian Achim a ajuns la un bilanţ de 6 victorii şi 5 înfrângeri în campionat. 

*Foto: Valentin Todea @totalbaschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Fiba Eurocup
    Era destul pentru participare in Europa! Oradenii erau multumiti si atunci cu echipa pentru participare. Dar cu o echipã de 12 jucãtori , nu 8 + 4 ca la Metro. Cã nu sunt bani destui la club sau la primarie este o poveste veche. De ce participãm in Ch L, dacã cei din staff au stiut cãt vor putea jucãtorii?

    cu 7 ani în urmă (11.12.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!