Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim : “Campionatul abia acum începe”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
04.04.2012

                 

În această seară, în Arena de Baschet din Bucureşti, CSM Oradea s-a impus în faţa celor de la CS Dinamo cu scorul 99-77. După cea de-a 8 victorie consecutivă, redacţia totalbaschet.ro a stat de vorbă cu tehnicianul orădenilor, Cristian Achim, care ne-a declarat că este foarte mulţumit de rezultatele echipei.

“Mă simt foarte bine după 8 victorii consecutive, sincer era o victorie aşeptată, cu toată modestia noastră şi mă bucur că am terminat sezonul regulat cu acelaşi număr de victorii ca şi campioana şi vicecampioana României. Pentru noi a fost un parcurs foarte bun, dar dintr-un punct de vedere campionatul abia acum începe. Gândurile mele acum merg spre play-off şi indiferent de ce echipă vom întâlni, cu siguranţă vom încerca să mergem mai departe.”

Echipa de pe malul Crişului Repede a terminat sezonul regulat pe locul 5, la egalitate cu U Mobitelco Cluj Napoca şi CSU Asesoft Ploieşti, 20 de victorii şi 8 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!