Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Consider că victoria lui BC Mureș este absolut meritată”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
31.05.2016

CSM CSU Oradea a fost depășită cu scorul de 79-70 de către BC Mureș în meciul 4 al finalei Ligii Naționale de Baschet. După partidă, în cadrul unei conferințe de presă, antrenorul ordenilor, Cristian Achim a vorbit despre acest joc, unul câștigat pe merit de către echipa mureșeană, în opinia dânsului. Tehnicianul român așteptă meciul decisiv și spune că echipa sa trebuie să învețe să trăiască cu presiunea pentru a câștiga această finală:

„A fost o victorie absolut meritată a echipei din Tîrgu Mureș. Exact cum am spus și după meciul precedent, campioană va fi echipa care aculumează trei victorii. Totul se va decide în ultimul joc. Noi nu am putut să repetăm jocul bun, făcut data trecută.

Nivelul nostru de intensitate în faza de apărare a fost înfiorător. Consider că victoria lui BC Mureș este absolut meritată, așa cum am mai spus. Azi am fost o echipă depășită atât fizic, cât și mental. Nu înțeleg de ce. Nu am înțeles atitudinea noastră, dar asta e o cu totul altă discuție.

Posibil ca presiunea să apese foarte mult echipa gazdă, lucru pe care l-au experimentat ambele echipe în această finală. Cine dorește să fie campion trebuie să suporte și să învețe să trăiască cu o astfel de presiune.

Este 2-2. Rămâne să jucăm decisivul, joi.”

foto: Csaba Toth

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    Hai Bc Mures
    Doamne ajuta BC MUREȘ sa devenim campionii Romaniei!

    cu 7 ani în urmă (31.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sas:

      campioni
      Meciul 5:Oradea,sala plina,atmosfera...ar fi frumos sa castigam noi ...dar.... poate 40% din bilete puse deoparte pt unii care vin la meci pt max la al treilea meci anul asta sau chiar la primul si habar nu au ce inseamna baschet,dar au bilet ca trebuie...si suporterul de rand care nu-l are pe Birta in agenda telefonica,trebui sa se uite la ecran...greu de zis cine ar trebui sa castige....oricum speram sa fie un meci frumos

      cu 7 ani în urmă (01.06.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!