Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Dacă nici acum nu este un parcurs foarte bun atunci nu este niciodată”

Cristian Achim: „Dacă nici acum nu este un parcurs foarte bun atunci nu este niciodată”

CSM Oradea a obținut vineri, 27 ianuarie, cea de-a 14-a victorie consecutivă în campionat și a încheiat prima fază cu o singură înfrângere, asigurându-și locul întâi. Bihorenii au trecut, pe teren propriu, de Laguna București cu scorul de 90 la 49.

După terminarea partidei, Cristian Achim s-a arătat mulțumit de jocul arătat de elevii săi:

„A fost un nou meci în care ne-am propus să jucăm după regulile din Cupa României. Am oferit jucătorilor sub 23 ani minute importante. Consider că s-au achitat de sarcini toți trei. În plus, pe jucătorii care au jucat foarte multe minute la meciul precedent am reușit să-i protejăm. De asemenea, am terminat meciul fără probleme cu accidentările, acesta fiind un alt obiectiv. De acum ne îndreptăm atenția asupra meciului de miercuri, din Polonia, unul important în lupta de calificare în playoff-ul FIBA Europe Cup”, a spus tehnicianul bihorenilor, conform csmoradea.ro.

De asemenea, Achim a vorbit și despre prima fază a campionatului:

Apreciez ca fiind un parcurs foarte bun. Am câștigat aproape toate meciurile, ne-am simplificat misiunea în ceea ce privește avansarea în TOP 10 și avem la activ o serie de 14 victorii în competiție. Dacă nici acum nu este un parcurs foarte bun atunci nu este niciodată.

Pentru CSM CSU Oradea urmează duelul cu Anwil Wloclawek, din FIBA Europe Cup, programat miercuri, 1 februarie, la ora 19:30.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Trick coAch
    "Dacă nu poți să-i bați, transferă-le Omul". Acesta pare să fie sloganul din acest sezon, cu care Trick Ach va cîștiga totul! După ce ieri s-a anunțat că Bostic are drept de joc miercuri cu polonejii, e clar că le dăm bătaie. Acuma Trick Wizzard Ach lucrează la transferul lui Burns de la Keravnos ca să fim siguri că-i batem și pe ciuprioți. Secretul succesului coAch: surprinde-ți mereu adversarul printr-un nou trick! Dacă nici acuma atunci niciodată!

    cu 1 an în urmă (28.01.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!