Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Dacă vom continua așa, probabil vom pierde din primul tur de play-off”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
10.04.2022

Cristian Achim: „Dacă vom continua așa, probabil vom pierde din primul tur de play-off”

CSM CSU Oradea a ajuns la 18 victorii stagionale în Liga Națională. Leii Roșii au trecut cu scorul de 63-61 de SCM Universitatea Craiova, deși la un moment dat au condus și la 21 de puncte.

După victoria de pe teren propriu, Cristian Achim s-a arătat nemulțumit de evoluția elevilor săi din a doua jumătate, în care au fost aproape să scape succesul printre degete. Acesta a prefațat și următoarele dueluri, cu SCM Timișoara.

“Singurul lucru bun este victoria. Sunt foarte nemulțumit de abordare. În special în repriza a 2-a, când probabil o parte dintre jucătorii noștri s-au considerat câștigători. Sunt foarte supărat din acest motiv, deoarece este inadmisibil să pierdem atât de multe posesii din nimic. La un moment dat nu mai știam cui să cer să ia mingea ca să nu o pierdem, să avem posibilitatea să trecem de centrul terenului și să avem șansa să aruncăm la coș.

Sunt supărat. Dacă vom continua în acest mod nu vom avea nicio șansă și probabil vom pierde din primul tur al playoff-ului. Le-am comunicat jucătorilor același lucru în vestiar după meci. Este pur și simplu inadmisibil să te prezinți în acest mod. Doar trei jucători au fost ce trebuie pe tot parcursul acestui meci. În trei jucători nu se poate juca baschet.

Întâlnim un adversar experimentat și care este în formă la această oră. Timișoara joacă un baschet de calitate, organizat, în care fiecare component al echipei își cunoaște rolul. Indiferent de situația noastră noi vom aborda ambele meciuri la victorie. Dar dacă vom juca în această manieră nu avem nicio șansă.”, a declarat tehnicianul bihorenilor pentru csmoradea.ro.

Pentru CSM Oradea urmează două dueluri cu SCM Timișoara. Acestea sunt programate pe 12, respectiv 15 aprilie, de la ora 18:00 în ambele cazuri.

*foto: csmoradea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!