Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „De această dată băieții au demonstrat caracter”

Eduard Popa

Eduard Popa
19.12.2017

cristi achim csm csu oradea

CSM CSU Oradea a reușit o victorie importantă la Pitești, scor 73-65, în etapa a noua a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Antrenorul oaspeților, Cristian Achim, se arată încântat de victorie și de faptul că echipa sa a ieșit din criză, după cele două înfrângeri cu U-BT Cluj și BC SCM Timișoara.

„O victorie foarte importantă pentru noi. Venim după niște probleme în echipă, însă de această dată băieții au demonstrat caracter. Chiar dacă s-au făcut greșeli, nivelul de combativitate al echipei a fost excepțional. Ca implicare și dorință mă mulțumește prestația noastră. Ne-am apărat foarte bine, încasând doar 65 puncte. Am avut o primă repriză deosebită din punct de vedere defensiv și mă bucur că am fost agresivi în sens pozitiv. Este ceva ce ne-a cam lipsit până acum în acest sezon. Desigur au fost greșeli în ambele faze ale jocului din partea noastră, dar la nivelul de implicare al întregii echipe sunt foarte mulțumit. Este o victorie de care aveam mare nevoie. Am avut câteva suișuri și coborâșuri. Ba am jucat foarte bine, ba mai deloc. Această victorie pe repune oarecum pe șine cu condiția să continuăm în acest fel.”

Cu această victorie, CSM CSU Oradea a ajuns la un palmares de 5-4. Etapa viitoare bihorenii vor întâlni pe teren propriu pe cei de la Timba Timișoara.

*foto: Roby Boros

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    adrian.or
    Da, bravo, foarte frumos. Aproape am varsat o lacrima. Masurile de la echipa anuntate en-fanfare saptamana trecuta, unde si cand? Sau de fapt a fost la cald si noua vedeta a echipei, Stamenkovic, va prelua fraiele?

    cu 6 ani în urmă (19.12.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    Ai rabdare. Sigur o sa fie ceva masuri, dar probabil dupa meciul cu Steaua si Sibiul.

    cu 6 ani în urmă (19.12.2017)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      adrian.or
      Soso, tu la ce schimbari te astepti?

      cu 6 ani în urmă (19.12.2017)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      csm
      La conducatorul de joc. Trotter e departe de ce are nevoie Achim. Referitor la problemele dintre jucatori cred ca e vorba de Milosevic. Stiu ca are probleme personale si se vede ca e foarte nervos, irascibil. Sper sa se calmeze pt ca e un jucator foarte important pt noi si e greu de inlocuit.
      In rest e clar ca sunt probleme cu Mandache si Gajovic (cu Pitestiul totusi Gajovic a aratat ce poate) dar eu cred ca ei isi vor intra in ritm. Gajovic e obisnuit cu situatia de la Mures: schiopatand pana in play-off si acolo zmeu.

      cu 6 ani în urmă (20.12.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Tu ai o problema?
    Cand citesc ce debiteaza pe aici asa numiti suporteri....
    Achim tine echipa acolo sus in coasta clujului de ceva vreme si tot nemultumiti sunteti. Ia fa o comparatie intre loturi si bugete si vezi cam care ar trebui sa fie diferenta intre ei si voi. Totusi diferenta asta nu s-a prea vazut, ati castigat campionatul si anul trecut ati fost foarte aproape sa ii scoateti.
    Sincer cei ca tine nu merita un asemenea antrenor.

    cu 6 ani în urmă (19.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!