Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim, despre accidentarea lui Zekovic: „La prima vedere, nu este gravă”

Cristian Achim, despre accidentarea lui Zekovic: „La prima vedere, nu este gravă”

După o primă repriză nereușită în duelul cu U-BT Cluj-Napoca, bihorenii au revenit în joc și s-au apropiat mult pe tabelă. Jucătorii Oradiei au fost nevoiți să facă acest run fără Dragan Zekovic, baschetbalist ce s-a accidentat după o acțiune sub panoul propriu.

Sportivul născut la Belgrad a plecat la vestiar și, după ce s-a întors, nu a mai revenit pe teren. Totuși, la conferința de presă, Cristian Achim a susținut că accidentarea nu este gravă. Conform spuselor lui Zekovic, acesta ar fi primit un genunchi în spate, în zona unui nerv, care a produs amorțirea întregului picior.

La prima vedere, nu este gravă. El susține că nu căzătura a fost problema, ci că, înainte de căzătură, a recepționat un genunchi care l-a făcut să nu își mai simtă deloc piciorul. Probabil că a nimerit un nerv, dar nu de la căzătură a fost problema, el mi-a spus, ci a fost o lovitură în nerv și i-a amorțit tot piciorul, de-aia nu putea să se sprijine în el. Eu sper din tot sufletul să nu fie ceva grav pentru că ne așteaptă foarte multe jocuri.”

Tehnicianul „Leilor-Roșii” a declarat că își dorește ca accidentarea lui Zekovic să nu fie una gravă, pentru că îi așteaptă un program foarte încărcat, cu cinci deplasări în șase meciuri.

Avem și un program ciudat, cu șase deplasări în următoarele șapte meciuri, începând cu acesta. E complicat, dar, pe de altă parte, noi ne-am dorit asta, noi vrem să jucăm în cupele europene, noi vrem să demonstrăm și la nivel internațional. Astea vin la pachet, asta e situația. Deci avem deplasare la Cluj, apoi în Turcia și de-acolo direct la Pitești. După ce ne întoarcem, plecăm în Elveția. E foarte complicat, dar, repet, noi vrem asta. Noi ne dorim, nu? Din moment ce suntem o echipă ce credem că suntem competitivi și ne dorim să fim competitivi. Astea sunt situațiile și trebuie să ne adaptăm la ele și va trebui să muncim în fiecare meci.”

În săptămâna ce stă să înceapă, CSM CSU Oradea se deplasează în Turcia, pe terenul lui Bahcesehir College, urmând ca apoi să evolueze pe terenul lui BCM U FC Argeș Pitești.

*foto: Roby Boroș/CSM CSU Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!