Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Din cauza problemelor medicale, nu putem fi aceeași echipă din tur”

totalbaschet.ro, foto: bihon.ro

totalbaschet.ro, foto: bihon.ro
23.02.2011

Partida din etapa a 18-a, ce a avut loc pe 26 ianuarie, dintre CSA Steaua Turabo București și CSM Oradea, câștigată de militari, a rămas cu siguranță întipărită în memoria lui Vasile Ștefan. Jucătorul orădean a avut ghinionul ca Lazăr Laszlo, coechipierul său, să cadă exact pe genunchiul său, în urma unui duel pentru minge. Ștefan nu a mai putut continua jocul, iar a doua zi la un prim control a fost diagnosticat cu probleme la menisc și la ligamente. După ce a efectuat o atroscopie, doctorii au stabilit faptul că sportivul nu suferă de o problemă așa de gravă încât să fie operat, însă trebuie să facă o pauză până în aprilie. Cristian Achim, tehnicianul Oradiei, a declarat pentru totalbaschet.ro faptul că absența lui Ștefan se simte în cadrul lotului adăugând că din cauza problemelor medicale, CSM Oradea nu mai poate fi aceeași echipă din tur sau din sezonul trecut.

Vasile Ștefan a fost supus unei artroscopii în urma căruia s-a văzut că meniscul e foarte puțin afectat, nu se operează așa ceva. În schimb are ceva probleme la cartilaj însă perioada de refacere este aceeași, două luni.

Se simte în cadrul lotului accidentarea lui Vasile Ștefan, pentru că vrem nu vrem, este foarte importanta din două motive și anume, avem un jucător român în minus și avem mai puține variante pentru pozițiile 1 și 2.

Este o situație neplăcută, deoarece din cauza problemelor medicale nu mai putem să fim aceeași echipă din tur și nici ca și cea din campionatul trecut. Uitați, după operația suferită la genunchi, nici Mitchell nu mai este același jucător. Cazul lui este similar cu cel a lui Lawrence, nici jucătorul clujean nu este același din sezonul trecut. Nu vreau sa fac aprecieri asupra altor jucători că nu este treaba mea, însă din ceea ce am văzut, cazurile celor doi seamănă foarte mult.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!