Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Din păcate ghinioanele se țin în lanț de noi”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.11.2014

Vicecampioana României, CSM-U Oradea, este în cădere liberă, ajungând la al 4-lea eșec din 5 meciuri jucate. Bihorenii au cedat după prelungiri în ultima rundă pe teren propriu cu 93-94 în fața Stelei. Mai mult de atât, lista indisponibilităților din lotul pregătit de Cristian Achim s-a mărit după acest meci. 

Tehnicianul Oradiei a vorbit despre toate aceste aspecte în cadrul unei conferințe de presă de după duelul cu Steaua CSM EximBank București.

„A fost un meci foarte frumos, pe care sunt convins că l-a gustat toată lumea. Rezultatul, îl știți, nu este favorabil echipei noastre. Este evident faptul că lipsa schimbărilor ne-a costat victoria în această partidă. Din păcate ghinioanele se țin în lanț de noi. Nu știu ce să spun mai mult decât faptul că am mai pierdut doi jucători ca urmare a unor accidentări.

Daniel Dillon și Mladen Pantic au suferit accidentări, ambii la piciorul stâng. amândoi au suferit entorse, rămâne de văzut cât este de grav, însă e limpede că ei nu vor juca în meciul de la Astana. De asemenea, Vujadin Subotic nu a primit viză pentru Kazahstan, astfel încât mergem acolo fără trei jucători.

Adrian Guțoaia nu a jucat pentru nu că este, încă, apt pentru joc. Vreau să fie toată lumea în clar cu un lucru: el a fost declarat apt pentru efort, dar nu este apt pentru joc. Este o diferență între cele două lucruri. Probabil va juca în meciul de la Astana”, a explicat tehnicianul. 

Meciul dintre BC Astana și CSM-U Oradea din cadrul grupelor FIBA EuroChallenge se joacă în Kazahstan, miercuri, 5 noiembrie, începând cu ora 15:00. 

*Foto: Răzvan Păsărică (Fotoreporter TotalBaschet) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!