Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Din punct de vedere sportiv este greu să avem pretenții în acest moment”

Cristian Achim: „Din punct de vedere sportiv este greu să avem pretenții în acest moment”

CSM CSU Oradea a suferit o înfrângere destul de dură pe teren propriu, într-un meci disputat în etapa a 15-a în fața celor de la CSO Voluntari și pierdut cu scorul de 82-68.

La finalul partidei, antrenorul bihorenilor, Cristian Achim, s-a arătat mulțumit de efortul echipei sale, în contextul în care elevii săi nu s-au putut antrena corespunzător în ultimele săptămâni din cauza cazurilor de covid-19:

„Felicit echipa din Voluntari pentru victorie. A fost fără îndoială echipa mai pregătită pentru un astfel de meci. Nu a fost o seară reușită pentru noi. Este firesc să se întâmple acest lucru pentru motivele binecunoscute prin care am trecut. Foarte important e că în sfârșit am reușit să disputăm un meci, deoarece și acest lucru a devenit frustrant la un moment dat. Avem multe de îmbunătățit, dar în același timp de acum încolo programul nostru se va aglomera. Din punct de vedere sportiv este greu să avem pretenții în acest moment. Știm care ne sunt obiectivele și nu va fi deloc ușor să le atingem, dar este cert că va trebui să facem tot ce depinde de noi, fiecare în parte. Urmează două meciuri în deplasare în următoarea săptămână. Un bun prilej pentru noi de a crește ca nivel de joc și în formă sportivă. Mă bucur că am jucat și că ne-am reîntâlnit cu publicul. Le mulțumim că au venit să ne susțină.”, a spus Achim, potrivit site-ul formației bihorene.

 

După acest meci, Oradea a ajuns la 10 victorii și 2 înfrângeri în LNBM. Etapa viitoare bihorenii se deplasează pe terenul celor de la CSM Târgu Jiu, partidă care se va desfășura sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 18:00.

*foto: Roby Boros

11 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

    Scuzele de rigoare
    Achim întotdeauna are pregatite argumentele pentru a justifica infrangerea.
    Maestre,situatia nu este chiar asa cum ne-o prezentati.
    Echipa nu joaca mai nimic ,iar cauzele reale sunt altele decat carantina.
    In campionat n-am reusit sa invingem inca nicio echipa din top4.
    Sper sa (re)venim cu picioarele pe pamint.

    cu 2 ani în urmă (19.01.2022)
    • West Petrom Arad jordan 23:

      oradea
      A fost cel mai slab meci facut de Oradea, asemanator cu ce au jucat la Cluj in etapa a 2-a. Nu le caut scuze dar am auzit, neoficial, ca nu toti jucatorii care au avut Covid au trecut usor prin boala. 3 sau 4 dintre ei au fost chiar destul de nasol. Pt ca informatia e de la un medic care nu e amator de baschet nu stiu sigur de cine a fost vorba doar pe Holt l-am idenficat. Acesta se pare a fost cel tare afectat.

      cu 2 ani în urmă (19.01.2022)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    what comes around, goes around
    Nevoia unei explicații după acest joc apare în mod evident, dar numai pentru aceia care nu sunt capabili să citească printre rândurile declarației oficiale: Profesorul Ach a antrenat Dream Team-ul pentru cea mai dură tactică posibilă, pentru cele mai grele condiții de joc, pentru scenariul cel mai defavorabil. Tactica noastră de aseară a fost: fără să ne iasă nimic, să facem să ne iasă totul! Numai un orb nu a văzut că nimic nu ne-a intrat, nimic nu ne-a iesit! Dacă puteam să-i batem ieri în aceste condiții, atunci schema era reușită, dar încă o dată: schema a fost asta, fără să ne iasă nimic, să facem să ne iasă totul...

    cu 2 ani în urmă (19.01.2022) Raspunde
  • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

    Intrebari logice
    In loc sa vina cu argumente stupide,staff-ul CSM,ar trebui sa ne raspunda la intrebarile:
    1.Daca deplasarea la Sopot pentru a juca meciul cu Trefl a fost impusa de FIBA
    2.Daca decizia de a juca restanta cu CSO a fost impusa de FRB.
    Daca raspunsul este NU.pentru cele doua intrebari,atunci deciziile luate de staff,intra in categoria erorilor de management.Pe care ar trebui sa si le asume intr-un mod corect si onest.
    Așa,din respect,pentru cei care inca mai merg la sala .

    cu 2 ani în urmă (19.01.2022)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Uneori
      Mă gîndesc că suporterii Orădeni intră intenționat în jocul la " aburire " al oficialilor. Nu-mi explic de ce atîta panică. La fel cum multi văd pe U campioană. Eu cred că titlul este departe de a fi adjudecat iar în momentul actual pretendentele sunt 3 : U, Voluntari și Oradea. Gîndițivă că o conjunctură total nefavorabilă ( accidentări, covid, suspendări etc ) ar putea face că U să piardă doar 2 jocuri în primul tur al Play-off, cu Sibiu sau Pitești și s-a dus naibi toată munca. 2 jocuri, atît. De aceea concentrarea trebuie să rămînă maximă. Iar Oradea cred că își va reveni.

      cu 2 ani în urmă (19.01.2022)
    • CSM CSU Oradea sup.OR.ter:

      Abureala totală
      @ Titi Acs
      D-le Acs va rog eu ,nu ne mai adormiti (a se citi aburiti ) si Dvs !
      Ne ajung oficialii nostri!😂

      cu 2 ani în urmă (20.01.2022)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ion 777 :

    restante
    cu sopot nu a jucat iar cu voluntari eu cred ca au ales sa joace fiindca au un program foarte incarcat in perioada urmatoare din cauza aminarilor

    cu 2 ani în urmă (19.01.2022) Raspunde
  • Viviano :

    Analiza
    De la începutul campionatului mi am dat seama că va fi un an compromis.campania de achiziții a fost una foarte modestă !cei doi lituanieni nu se ridică la nivelul cu care ne ați obișnuit ,daca în locul lor ar fi venit hickeyși josepf mai puteam sa emitem pretenții ,dar probabil bugetul a fost subțire.am luat ce am găsit la banii pe care i am avut,holt inconstant din păcate ,Chris și Markovic parca numai excelează ,practic toată echipa parca numai e ea.incerc sa le găsesc circumstanțe ,dar ...speram la vremuri mai bune.
    ,

    cu 2 ani în urmă (20.01.2022)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      Hikey
      Dincolo de buget, nu cred ca Hikey e un jucator de echipa. Da, are medii bune, dar joaca ... aproape tot meciul. Anul trecut a avut medii de 33 min, acum la Astana are ... 38 min (in iga VTB, e drept si cu ceva prelungiri). Chiar crezi ca Achim inghite un astfel de jucator?

      cu 2 ani în urmă (20.01.2022)
    • West Petrom Arad jordan 23:

      lituanieni
      Apropo de lituanienii Oradiei : Bickauskis a fost convocat pt februarie la nationala Lituaniei! Probabi ca joaca mult sub nivelul lui la Oradea, altfel nu-mi explic convocarea.

      cu 2 ani în urmă (21.01.2022)
    • CSM CSU Oradea sup.OR.ter:

      Bickauskis
      Bickauskis a jucat la Rytas exact ceea ce joaca si la Oradea.Diferenta intre noi si Rytas este ca ei mai aveau un PG mai valoros,care a si fost pastrat la echipa.
      Daca staff-ul CSM înainte de a-l aduce la Oradea ar fi vizionat câteva meciuri din campionat a lui Rytas,si-ar fi dat seama imediat de valoarea jucatorului.
      Dar prin plecarea lui Mitrovic nu sufera numai jocul echipei,ci si scoutingul,care intotdeauna la CSM a fost la nivel ridicat.
      Cu exceptia acestui an.

      cu 2 ani în urmă (22.01.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!