Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Din punctul meu de vedere, rezultatul de aseară e egal cu 0”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
09.01.2014

CSM Oradea a trecut aseară de BC Timișoara cu 98-82, într-un meci care a contat pentru prima manșă a sferturilor de finală din Cupa României. Cristian Achim, tehnicianul formației gazde a vorbit la finalul partidei despre victoria echipei sale și despre publicul orădean prezent la sală. 

„Am intrat destul de greu în ritmul de joc. Nu știam la ce să mă aștept după o astfel de pauză, fără niciun meci jucat. Din acest punct de vedere, poate Timișoara a avut un avantaj, fiind mai proaspătă și mai entuziastă pe motiv că are noutăți în lot. Pentru noi a fost un dezavantaj major faptul că nu știam cum joacă adversarul formula actuală. În ceea ce privește rezultatul, nu are nicio importanță. Din punctul meu de vedere, rezultatul final de aseară este egal cu zero. Tot ce contează este rezultatul final după cele 2 manșe. Meciurile de cupă au o structură aparte, cu o încărcătură psihologică diferită și diferențele acestea sunt nesemnificative. Poate doar dacă ai un avantaj 30-40 de puncte ai posibilitatea să mergi liniștit la jocul retur”, a specificat Cristian Achim, citat de csmoradea.ro.

De asemenea, după partida de aseară, Achim a avut numai cuvinte de laudă la adresa suporterilor prezenți în Arena „Antonio Alexe”.

„Aș vrea să remarc galeria noastră, care, ca de obicei, a dat un exemplu de civilizație extremă. Sunt foarte mândru de ei și de tot publicul orădean. Fără sprijinul lor, nimic din ceea ce este și reprezintă această echipă nu ar exista. Rezultatele vin și se duc, victoriile și înfrângerile vin și se duc, ceea ce rămâne cu adevărat este această relație dintre public și echipă”, a încheiat tehnicianul. 

Manșa retur dintre CSM Oradea și BC Timișoara se va juca la Timișoara, duminică, 12 ianuarie, începând cu ora 18:00.


Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!