Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim, după ce a ratat încă o dată trofeul Cupei României: „Sper să câștigăm din nou titlul”

Cristian Achim, după ce a ratat încă o dată trofeul Cupei României: „Sper să câștigăm din nou titlul”

CSM CSU Oradea a pierdut finala contra celor de la U-BT Cluj, scor 68-61, într-un ultim act disputat chiar la Cluj, în Sala Horia Demian. 

La finalul partidei, Cristian Achim a oferit o scurtă reacție la cald suporterilor. El a felicitat echipa clujeană și pe fanii lui U-BT Cluj și a refuzat să caute scuze pentru eșecul echipei sale: 

„Mergem înainte, felicitări echipei din Cluj, au jucat foarte bine, au fost purtați de val. Felicitări echipei mele pentru cum a luptat. Mergem înainte. N-aș vrea să intru în detalii, meciul a fost unul de foarte mare luptă, au fost un pic mai fizici decât noi. Cam aici a fost totul.”

Întrebat de faptul că a pierdut o nouă finală a Cupei României, Cristian Achim a spus că „Sper să luăm titlul din nou”.

Despre oboseală, Achim nu a vrut să caute din asta o scuză: „A fost și asta un motiv, dar nu vreau să vorbesc despre asta.”

În schimb, antrenorul Oradiei a avut numai cuvinte de laudă pentru suporterii care au fost la meci: „Atmosfera a fost senzațională. Ca întotdeauna Clujul este orașul baschetului, fanii au fost minunați, ca întotdeauna jucătorii Clujului au fost purtați și de fani. Felicitări.”

Pentru reputatul tehnician al lui CSM CSU Oradea, aceasta a fost a cincea finală de cupă pierdută, după cele din 2014 2016, 2018 și 2019.

*foto: 

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea returnofthesnek :

    Mda
    Cam greu, dupa ce iar s-au ratat primele doua obiective. Eliminare din BCL, cupa ratata cu doi naturalizati, aceleasi scuze vesnice si discurs repetitiv. Oradea e locul unde shooterii vin sa moara. Broussard a ajuns din SF carator de minge. Richard si Watson sunt de nerecunoscut. Fara Valeika si Bobe, era clar ca sansele sunt spre zero avand in vedere forma de moment. Trebuie urgent intariri, altfel titlul e un vis frumos.

    cu 4 ani în urmă (11.02.2020)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      CSM
      Cu Richard chiar nu știu ce se întâmplă, dar ne lasă baltă în foarte multe momente importante, cand avem nevoie de o mana sigură. Iar fără un pivot cu care sa te bați la recuperări cu Clujul și Sibiul, șansele tind spre zero, din păcate. Ne scot cei doi, Zeko și Markovic; cu siguranță Achim cunoaște mai bine problemele noastre și sunt sigur ca le va remedia.

      cu 4 ani în urmă (11.02.2020)
    • CSM Oradea 2 Fairplay:

      Pivoti
      Problema cu pivotii e arhicunoscuta. Inca de cate sezoane... in afara de perioada Denison, noi am fost vesnic dominati sub panou. Pana acum insa i-au iesit planurile lui Achim si fara un astfel de element cheie, 'om vedea acuma daca mai merge. In orice caz, daca s-ar transfera un jucator, mi s-ar parea destul de dubios sa nu fie un pivot.

      Cu privire la aruncatori: complet de acord. Tot spun ca pe foaie avem atatia jucatori cu aruncare, la meciuri tot Zekovic si Markovic au cele mai multe triple.

      Altfel, pentru cine a urmarit prestatiile echipei in ultimele meciuri, aceasta infrangere nu e deloc surprinzatoare. Insa faptul ca totusi am reusit sa ne tinem aproape pana la finalul meciului, in conditiile formei noastre proaste de moment, al deplasarilor, accidentarii lui Valeika si ca s-a jucat la Cluj, meciul de azi chiar m-a linistit foarte mult.

      cu 4 ani în urmă (11.02.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!