Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim, după eșecul de la Pitești: „Au fost mult mai buni decât noi”

Cristian Achim, după eșecul de la Pitești: „Au fost mult mai buni decât noi”

CSM CSU Oradea a cedat în Trivale, pe terenul lui FC Argeș Basketball în derby-ul etapei a 23-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Meciul de sâmbătă, 12 martie, s-a terminat cu 82-63 în favoarea argeșenilor.

Antrenorul vicecampioanei României a fost scurt în declarații după eșecul din Trivale:

„În primul rând felicităm echipa din Pitești, au fost mult mai buni decât noi astăzi. Îi felicităm, altceva nu am ce să spun.”

Întrebat cum e atmosfera acum cu oameni în tribune, Achim a răspuns următoarele:

„Este senzațional și ne bucurăm foarte tare pentru sălile care au public precum acesta din Pitești. Pentru mine este o bucurie enormă că se întâmplă acest lucru, iar aici este un public foarte foarte frumos.”

*foto: Roby Boroș

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea unguru1432 :

    Sânge proaspat
    Cred ca e cazul ca dom' "profesor" sa părăsească corabia la sfârșitul acestui an competițional... Dintr-un joc elaborat, echipa a ajuns sa joace o țurcă în care singura schema e aruncarea de 3. Singurul pe care îl vad venind pe banca e Milan...

    cu 2 ani în urmă (13.03.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!