Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim, după meciul doi al finalei: „Știu motivele pentru care am pierdut”

Cristian Achim, după meciul doi al finalei: „Știu motivele pentru care am pierdut”

CSM CSU Oradea a cedat meciul al doilea cu U-Banca Transilvania din finala Ligii Naționale. Formația bihoreană a fost dominată în sfertul al treilea al jocului și a pierdut la o diferență de 23 de puncte: 103-80.

Vizibil dezamăgit pentru rezultatul obținut, Cristian Achim a declarat următoarele la interviul acordat după terminarea partidei:

Nu s-a întâmplat nimica (n.r. în sfertul al treilea). A fost un meci de mare luptă. Am pierdut această luptă la nivelul parchetului și om vedea ce va fi. Nu știu ce aștept (n.r. de la duelurile din Oradea), vreau să mă lupt la fiecare meci. Din punctul meu de vedere, azi am făcut un joc mai bun decât primul. Ne-am luptat mai bine. Știu motivele pentru care am pierdut și o parte din aceste motive nu au depins de noi. Dar, aceasta este, ne vom vedea la Oradea.

Săptămâna viitoare seria se mută la Oradea, acolo unde formația bihoreană își va juca ultima șansă de a reveni în lupta pentru titlu. Meciul trei are loc marți, 15 iunie, de la ora 20.

*foto: Roby Boroș/CSM Oradea

6 comentarii la aceasta stire:
  • Benjamin :

    ..
    Am apucat sa vad doar sf4. Care sunt acele motive care nu tin de ei si care au determinat infrangerea? Intreb sincer. A fost ceva accidentare sau e vorba de altceva?

    cu 2 ani în urmă (12.06.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Pe YouTube
    este tot meciul. Probabil nimeni nu știe la ce s-a referit. Să nu spună de arbitraj, cu Ciulin șef de tulumbă ( vezi tehnic la Stipe pentru simulare, la un fault clar în atac ).

    cu 2 ani în urmă (12.06.2021) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Sebas :

    Se refera la faptul
    Ca echipa voastra a jucat atat de bine din punct de vedere ofensiv (in special in sf 3 cand Clujul ju a ratat nicio aruncare) incat noi pur si simplu nu am fi putut face mai mult.

    cu 2 ani în urmă (12.06.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ereticus :

    ....
    Achim este un antrenor bun, un antrenor cu rezultate foarte bune..... dar pe langa antrenor este un specialist desavarsit al sfantului limbaj de lemn insipid si incolor.....

    cu 2 ani în urmă (12.06.2021) Raspunde
  • CSM Oradea 2 bulcul 1 :

    ...
    Ca v-a intrat de 3 de numa se refera... ce-aveti

    cu 2 ani în urmă (12.06.2021)
    • U BT Cluj-Napoca ereticus:

      Achim
      Ai mers prea departe cu cititul idei mele....

      cu 2 ani în urmă (12.06.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!