Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim, după succesul în fața Stelei: „Am avut o seară inspirată în atac”

Cristian Achim, după succesul în fața Stelei: „Am avut o seară inspirată în atac”

CSM CSU Oradea traversează o perioadă excelentă în competiția internă, „leii roșii” ajungând la a 10-a victorie consecutivă în Liga Națională de Baschet Masculin. În cadrul etapei a 14-a, orădenii au trecut pe teren propriu cu 101-74 de CSA Steaua București.

Toți sportivii bihorenilor trecuți pe foaia de joc au reușit să marcheze în fața Stelei, pe lângă acest detaliu fiind și o premieră în Oradea Arena, după ce „leii roșii” au depășit suta.

Cristian Achim a punctat pentru csmoradea.ro de ce au existat greșeli în primul sfert și cum s-a schimbat apoi jocul echipei sale, antrenorul vorbind și despre un prim obiectiv îndeplinit:

„Am început relaxați și lipsiți de concentrare. Astfel se explică numeroasele posesii pierdute și erori din faza de atac consemnate în primul sfert. Pe parcurs nivelul de concentrare a crescut. Am avut o seară inspirată în atac. Le mulțumesc din nou suporterilor pentru felul în care ne-au susținut până la final.

Este a 10-a victorie consecutivă, dar mai important decât atât cred că sunt calificați matematic în TOP 10. Nu am făcut calcule elaborate, dar avem un avantaj considerabil față de majoritatea protagonistelor din această grupă. Așa cum am spus de fiecare dată, obiectivele trebuie luate pas cu pas și cred că în acest moment l-am îndeplinit pe primul în ceea ce privește parcursul din Liga Națională.”

CSM Oradea stă cu 11-1 bilanț în Conferința B după acest joc și are încă patru meciuri de disputat în prima fază a campionatului.

Bihorenii se pregătesc pentru al treilea joc din Top 16 FIBA Europe Cup, miercuri (11.01) urmând să joace în Cipru contra lui Keravnos Strovolou, de la ora 19.00 în direct pe FIBA - The Basketball Channel.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!