Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim, după victoria din Polonia: „Mă aștept la un nou duel echilibrat peste câteva zile”

Cristian Achim, după victoria din Polonia: „Mă aștept la un nou duel echilibrat peste câteva zile”

CSM CSU Oradea este la o victorie distanță de calificarea în sferturile FIBA Europe Cup, după 83-73 sâmbătă seara (05.02) pe terenul lui Trefl Sopot. Vicecampioana României are în acest moment 3-1 bilanț în Grupa K și o să întâlnească peste câteva zile din nou formația poloneză.

Bihorenii și-au egalat cea mai bună prestație ofensivă din acest sezon european, cu cele 83 de puncte înscrise în Polonia. Această bornă a fost atinsă tot în faza a doua din FIBA Europe Cup, în meciul tur cu Sporting Lisabona (83-77).

La finalul partidei, antrenorul Cristian Achim a oferit câteva declarații, citat de csmoradea.ro:

„A fost un meci foarte important pentru ambele protagoniste. Noi am avut ca obiectiv să ne apropiem cu un pas de calificare, iar adversarii noștri și-au dorit să ducă lupta pentru calificare până la ultimul lor meci din această grupă. Sunt foarte fericit pentru victoria echipei mele. Apreciez efortul depus și doresc să-mi felicit jucătorii pentru victoria obținută. Avem nevoie de încă un rezultat favorabil pentru a ne califica mai departe, dar din motivele bine cunoscute noi ne dorim să câștigăm fiecare meci pe care îl disputăm. Mă aștept la un nou duel echilibrat peste câteva zile la revenirea acasă.”

Returul cu Trefl Sopot va avea loc miercuri, 9 februarie, începând cu ora 19.00 în Arena Antonio Alexe. În cazul unei victorii, CSM CSU Oradea merge în sferturile de finală indiferent de rezultatul meciului Sporting-Benfica.

*foto: fiba.basketball/europecup

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    This guys are rockandroll...
    Calculele hârtiei făcute și refăcute de Coach Ach în noaptea premergătoare jocului din Polonia au ieșit mereu aceleași: o victorie la Gdansk-Sopot e mai bună decât o bătaie tot acolo, așa că tactica a fost simplă și le-am dat o bătaie! Miercuri vedem ce spun calculele hârtiei, din nou...

    cu 2 ani în urmă (06.02.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!