Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Este clar că pe teren propriu Piteștiul va arăta diferit”

Cristian Achim: „Este clar că pe teren propriu Piteștiul va arăta diferit”

CSM Oradea a obținut un nou succes în compania lui BCM U FC Argeș Pitești, 79 la 59 și este cu un pas în finala LNBM. 

La finalul partidei, Cristian Achim a declarat: 

Mărturisesc că îngrijorarea mea a fost mult mai mare pentru Meciul 2. Am avut dreptate până la un punct. Echipa din Pitești a jucat mult mai bine în acest meci. Sunt foarte bucuros că ne-am păstrat cumpătul în anumite momente grele. Am reușit să marcăm niște coșuri importante. Misiunea noastră a devenit mai ușoară după ce ne-am desprins la 15 puncte.

Consider că apărarea nostră a fost foarte bună în ambele meciuri. Datorăm aceste două victorii nivelului nostru defensiv. Felicit jucătorii și întreg staff-ul pentru munca depusă, dar după cum bine știm această serie se termină după a 3-a victorie. Așadar, de acum trebuie să ne concentrăm asupra acestui lucru. Seria nu este încheiată sub nicio formă.

Referitor la faptul că echipa sa a obținut a 15-a victorie consecutivă în LNBM și a stabilit un nou record al clubului, tehnicianul ultimei campioane a spus: 

Acum, pentru că aveam informația, la finalul meciului i-am felicitat pe jucători și le-am spus băieților că au bătut un record al clubului vechi de peste opt ani. Așadar, ei au scris cu munca lor o nouă pagină de istorie pentru CSM Oradea. Acest record, de 15 victorii consecutive, este al lor acum. În felicit și pe această cale. Nu e deloc ușor să legi 15 victorii într-un campionat așa cum este al nostru.

Seria dintre cele două formații se mută la Pitești. Astfel, următorul meci dintre cele două formații este programat pe data de 31 mai de la ora 18:00 în Sala Trivale. 

Achim consideră că formația antrenată de Tudor Costescu va avea o altă față la meciurile de pe teren propriu: 

Este clar că pe teren propriu Piteștiul va arăta diferit. Vor avea mai multă energie și vor fi mult mai atenți. Va trebui să ne pregătim corespunzător și să jucăm la același nivel pe care l-am avut în meciurile de la Oradea.

*foto: facebook/ CSM CSU Oradea

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    ...cu Arturas în echipă, de Maccabi nu n-i frică!
    Am rămas dator prin omisiune într-o postare anterioară tocmai față de "My Man", tocmai față de jucătorul complet din atac și din apărare, tocmai față de jucătorul care nu se menajează niciodată, tocmai față de unul din stâlpii echipei de când a venit la noi: ați ghicit, e vorba despre Arturas Valeika. Ca în fiecare an Arturas este după un sezon bun în vârf de formă, așa cum așteptă Achim de la el și de la toți ceilalți. Când Arturas ne câștigă fiecare minge de angajament de la începutul jocului știm că urmează 40 de minute de spectacol cu final fericit!

    cu 2 ani în urmă (28.05.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!