Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Este îmbucurător că reușim să continuăm seria victoriilor”

Cristian Achim: „Este îmbucurător că reușim să continuăm seria victoriilor”

CSM CSU Oradea a trecut cu 90-73 de SCM Universitatea Craiova în încheierea etapei a 12-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Prin succesul obținut în cursul serii de sâmbătă, 9 decembrie, bihorenii au ajuns la 9-1 bilanț în Conferința B.

Cristian Achim a vorbit pentru site-ul clubului orădean în urma acestei victorii în arena proprie și a făcut referire la dificultățile întâmpinate în ultimele ore de echipa pe care o antrenează:

„În primul rând felicitări băieților pentru victorie. A venit în condiții dificile. Mă refer în special la condițiile complet speciale de călătorie spre casă după meciul cu Leiden. Obiectivele pentru meciul cu Craiova au fost să câștigăm și să nu ne accidentăm. Pot să spun acum că ambele obiective au fost îndeplinite.

Lucrurile au decurs așa cum mă așteptam. Din păcate pentru noi unii jucători nu s-au putut reconecta și să se focuseze atât de rapid după călătoria aceasta complicată pe care am avut-o în drum spre casă. Mă bucur însă că alții au reușit.

De asemenea, este îmbucurător că reușim să continuăm seria victoriilor. Avem 9 consecutiv. Vine în completarea victoriei din Olanda, una care m-a bucurat foarte mult. Ne oferă un început foarte bun, adică victorie în deplasare în prima etapă din TOP 16 în FIBA Europe Cup. Ne dă o stare foarte bună acel rezultat.”

„Leii Roșii” vor evolua din nou acasă miercuri, 13 decembrie, în disputa cu Niners Chemnitz din etapa a doua a grupei N din FIBA Europe Cup. Partida care contează pentru faza Top 16 va fi în direct pe Digisport 4 începând cu ora 19.00.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Little lies cu Fleetwood Mac
    Papa CoAch H'Akeem the Dream a devenit ținta interesului maxim al adversarilor săi, în special de pe piața sportivă internă. De ce? Simplu: invidia la palmares! Și ce s-au apucat adversarii să-i facă? Să-i citească limbajul non-verbal ca să dezlege secretele din spatele declarațiilor. Și unde pot face asta adversarii cel mai bine? Pe podcastul lui H'Akeem the Dream, fiindcă numai el știe să intre pe podcast... Ce au descoperit experții limbajului non-verbal la Papa CoAch? Au descoperit că uneori, înainte să răspundă la o întrebare delicată se scarpină la nas sau la urechi!

    cu 4 luni în urmă (11.12.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!