Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: "Felicit echipa gazdă pentru victorie"

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.04.2014

CSM Oradea a încheiat sezonul regulat cu o înfrângere pe terenul Energiei Rovinari, scor 69-70. Cristian Achim, tehnicianul bihorenilor, a vorbit la finalul întâlnirii despre această confruntare cu echipa gorjeană. 

"A fost un meci tipic, de joc fără miză, pentru că ambele echipe îşi cunoşteau locul în clasament înainte de joc. Din punctul meu de vedere, cu toate eforturile pe care le-am făcut, se pare că nu am reuşit să ajungem la nivelul mental dorit. Mărturie stau cele nouă aruncări libere ratate, adică aproape jumătate, ceea ce la o echipă cu pretenţii aş putea spune că este inadmisibil. Am avut turnoveruri care s-au transformat în nişte puncte extrem de uşoare, pe care le-am oferit practic echipei adverse. Cam asta a fost istoria acestui meci, iar după părerea mea oricare dintre echipe putea câştiga în această seară. Felicit echipa gazdă pentru victorie, pentru că oricând, oricum, victoriile sunt foarte importante", a declarat Achim, fiind citat de site-ul oficial al Energiei Rovinari. 

Pentru Oradea urmează Final Four-ul Cupei României de la Ploieşti, acolo unde vor juca în semifinale împotriva celor de la BCM U Piteşti. De asemenea, bihorenii au terminat sezonul regulat din LNBM pe poziţia secundă cu 45 de puncte acumulate şi un bilanţ de 19 victorii şi 7 înfrângeri. În primul tur din play-off, roş-albaştri vor întâlni formaţia SCM U Craiova. 

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    parerea mea
    Meci modest facut de echipa oradeana in special pe faza ofensiva. Aceeasi lipsa de idei acelesi stereotipii pe care adversarii le-au cam citit. Singurele castiguri : Dillon in revenire de forma si Markovic care s-ar putea dovedi determinant din punct de vedere ofensiv.
    Oare era indicat ca din nou Francklin sa incerce actiunea final? Nu a fost prea inspirat in aceasta partida si poate o faza colectiva aducea mai multe.
    Oricum pretextul cu lipsa de motivatie este OK dar cum explicati lipsa de entuziasm in jocul echipei, lipsa de sclipire ? Jucand asa nu trecem de craioveni...

    cu 10 ani în urmă (05.04.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe silviu:

      @un moldovean
      Modest, sau asa trebuia?Teoretic partea de jos a tabloului play off este mai lesne si a fost ochita.Dar surprizele fac parte din joc,nu-i asa?Sa vedem acuma care sunt cei mai motivati si iscusiti!

      cu 10 ani în urmă (06.04.2014)
    Raspunde
  • YMCA alin67 :

    motivatie
    La cat de prost joaca echipa,cred ca va lipseste motivatia de vreo 10-12 etape.

    cu 10 ani în urmă (06.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!