Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Îmi doresc să ne bucurăm la finalul sezonului”

Paul Olar

Paul Olar
15.09.2016

CSM CSU Oradea a ratat șansa de a bifa un nou trofeu. Campioana a fost învinsă în SuperCupa României de către U-Banca Transilvania, scor 70-67.

La finalul disputei, Cristian Achim a explicat eșecul înregistrat de către baschetbaliștii săi:

“Primul meci al sezonului, felicităm echipa din Cluj pentru victorie. A fost un meci pe care putea să îl câștige oricare dintre echipe, un meci frumos. Îmi doresc foarte mult să nu avem accidentări grave după acest meci, ceea ce vom afla în curând. Îmi doresc să ne bucurăm la finalul sezonului. În condițiile în care se joacă la începutul sezonului, este puțină loterie. Aceasta este situația și nu vreau să sune a scuze, dar știți foarte bine problemele noastre cu accidentările și felul cum am intrat în pregătire. Suntem mult în urmă și acest lucru s-a văzut. Felicitări clujenilor, azi au fost mai buni!”

În prima etapă a Ligii Naționale, CSM CSU Oradea dă piept cu BC Mureș Târgu Mureș.

*Foto: Valentin Todea

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Hai Oradea
    Nicio problemă Cristiane, ei cu cupele, noi cu campionatele!

    cu 7 ani în urmă (16.09.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!