Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim, înaintea duelul românesc din Europa: „Va trebui să ne apărăm foarte agresiv”

Cristian Achim, înaintea duelul românesc din Europa: „Va trebui să ne apărăm foarte agresiv”

Duel românesc în faza grupelor din FIBA Europe Cup. Campioana României, CSM CSU Oradea, va întâlni vicecampioana și câștigătoarea Cupei României, CSU Sibiu.

Achim a vorbit după victoria cu Dinamo Știința din campionat despre meciul contra Sibiului, din competiția continentală:  

„Ne dorim să câștigăm. Ne dorim o participare cât mai bună în cupele europene. Va trebui să ne apărăm foarte agresiv. Dacă nu facem acest lucru vom avea mari probleme. Atitudinea potrivită ne poate ajuta enorm. După cum am mai spus, Sibiul este o echipă schimbată mult. S-a transformată într-o echipă extrem de periculoasă la semicerc cu 4-5 jucători ce au procentaje foarte mari la acest procedeu. Va trebui să fim foarte atenți în această privință”, a spus Achim.

CSM CSU Oradea primește vizita celor de la CSU Sibiu astăzi, 23 octombrie, de la ora 19:00. Meciul se joacă în grupa D a FIBA Europe Cup, din care mai fac parte campioana Elveției, Fribourg Olympic și echipa turcă Bahcesihir College.

*foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!