Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „La acest nivel nu mai există meciuri ușoare și adversari modești”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
26.04.2024

Cristian Achim: „La acest nivel nu mai există meciuri ușoare și adversari modești”

CSM Oradea a obținut o victorie în primul meci al seriei din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin, cu CSO Voluntari. Leii Roșii au profitat de avantajul terenului propriu pentru a se impune cu scorul de 79-73.

La finalul disputei, Cristian Achim a vorbit despre victoria echipei sale, dar și despre publicul bihorenilor. Iată ce a avut acesta de spus într-o declarație pentru csmoradea.ro:

„A fost un meci tipic de playoff. Tipic de playoff pentru echipa gazdă în meciul de deschidere al unei semifinale. Presiunea pe noi. Ambele echipe au fost un pic încorsetate de miză. Noi am avut un procentaj pe care nu doresc să-l mai rostesc. Și am avut aruncări complet deschise. Uneori se întâmplă. Sunt absolut sigur că în meciurile următoare vom arunca mai bine. Am avut meciuri cu 50% la aruncările de trei puncte în această formulă. Cu atât mai importantă este victoria.

Aș dori să fac un apel la suporteri. Ne aflăm într-o semifinală de campionat. La acest nivel nu mai există meciuri ușoare și adversari modești. Echipa noastră are nevoie de susținerea publicului. Așa cum s-a văzut chiar astăzi în anumite momente, publicul ne-a ridicat. Nu există echipă bună fără fani. Îi dorim pe oameni alături de noi. Pentru jucători este crucial să aibă parte de sprijinul fanilor. Avem o întreagă istorie de meciuri câșitgate de public. Exact acum are nevoie echipa aceasta de suporteri. Îmi doresc să avem sala plină la meciul următor, programat la Arena Antonio Alexe.”

Meciul doi al seriei dintre CSM Oradea și CSO Voluntari are loc în Arena Antonio Alexe sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 17:45 și poate fi urmărit pe Digi Sport 4 și FRB TV.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!