Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: "La Giurgiu sper să câştige echipa cea mai bună de pe teren"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.11.2011


CSM Oradea porneşte din postura de favorită cu CSŞ Giurgiu (Foto: Radu Roşca)

Sâmbătă seară, începând cu orele 18:00 la Sala Sporturilor din Giurgiu, CSM Oradea va întâlni formaţia locală într-o confruntare ce face parte din etapa a 8-a a primei divizii baschetbalistice din România. Orădenii vizează cea de a 6-a victorie stagională în timp ce gazdele îşi doresc să producă o surpriză, după două meciuri foarte echilibrate şi pierdute pe teren propriu.

Cristian Achim a declarat pentru site-ul nostru că vede partida de sâmbătă ca fiind una echilibrată deoarece adversarii au în componenţă mai mulţi jucători buni. Tehnicianul originar din Râmnicu Vâlcea mai spune că îşi doreşte ca echipa cea mai bună de pe teren să învingă.

Cum vedeţi partida de sâmbătă seară cu Giurgiu ?

Eu o văd ca pe o confruntare echilibrată mai ales după cele două prestaţii de pe teren propriu ale echipei din Giurgiu. Părerea mea este că au trecut peste perioada necazului pe care l-au avut, au nişte jucători foarte buni şi sunt o echipă competitivă.

E un avantaj sau dezavantaj faptul că Oradea nu a mai evoluat de aproape 9 zile, iar în tot acest timp Giurgiu au susţinut două partide ? 

Nu ştiu, vom vedea. E clar că orice perioadă mai lungă de timp în care stai nu e foarte bună, dar sperăm să să nu conteze aşa de mult acest aspect.

Ce părere aveţi despre ultimele două achiziţii ale giurgiuvenilor ? 

Sunt doi jucători foarte buni. Eu pe Stojakovic l-am apreciat foarte mult, iar pe Milovic îl cunosc din sezoanele precedente şi sunt de părere că în acest moment sunt o echipă solidă. Acest lucru se vede şi în evoluţiile lor.

Vă temeţi de alţi factori pentru care Giurgiu are o oarecare reputaţie ?

Eu îmi doresc ca lucrurile să se desfăşoare pe teren şi să câştige echipa mai bună din teren. Eu am auzit tot felul de discuţii despre problemele care pot exista acolo dar eu vreau să cred că suntem într-o ţară normală, Giurgiu este un oraş ca totate celelalte şi nu vreau să mă gândesc la alte aspecte. Totul trebuie să se desfăşoare pe teren pentru că este o competiţie sportivă.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    reputatie
    Nu stiam ca cei e la Giurgiu si-au facut deja o reputatie dupa 6 etape jucate.
    Pentru diversele scandaluri din sport in mare parte sunt vinovati si reporterii care incita si provoaca..ultima intrebare chiar nu-si avea rostul

    cu 12 ani în urmă (11.11.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!