Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: "Mă bucur că am reușit să ne menținem concentrarea"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
06.12.2012

Cristian Achim, antrenorul principal al lui CSM Oradea a explicat succesul repurtat asupra lui BC Mureș din etapa a 11-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2012/13:

 "Mă bucur foarte tare pentru victorie. Ne doream să câștigăm acest joc prin prisma faptului că am întâlnit ocupanta locului 3. Acest meci a fost influențat oarecum de accidentările cu care se confruntă echipa oaspete, dar mă bucur că noi am reușit să ne menținem concentrarea. Lucru cu care am avut probleme în ultima perioadă. Am reușit, într-adevăr, un joc bun. 

Mă văd 'silit' să remarc publicul excepțional de la Oradea. Atmosfera este fantastică. Poate sunt subiectiv, dar nu cred. Le mulțumesc pe această cale tuturor fanilor care au venit la acest meci și care sperăm că s-au bucurat de un spectacol frumos.

Vreau să remarc echilibrul care există în acest campionat. Faptul că noi suntem pe această poziție după atâtea etape pentru noi este un lucru pozitiv. Dar, nu este determinant. Efectiv locul din acest moment în campionat nu contează. Pentru că, cu trei înfrângeri, ajungi în afara playoff-ului. Încă o dată, acest lucru spune multe despre echilibrul din acest campionat.

Urmează un meci foarte important din punctul meu de vedere. Mai important decât gândesc unii. Deși nu este un decisiv. Nici pe departe. Mai ales că vine și partea a doua a sezonului. Nu este nici pe departe un meci decisiv. Dar, CSM București este cu adevărat o echipă foarte bună. Va fi interesant de văzut cine va câștiga."

Foto: Viorel Carțiș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!