Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Mă bucur foarte tare că am câștigat în această seară”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.02.2014

La finalul jocului câștigat de CSM Oradea împotriva celor de la SCM Craiova cu scorul 76-75, tehnicianul orădenilor, Cristian Achim, s-a declarat încântat că echipa sa a reușit să se impună în fața unei echipe de calibrul oltenilor. 

„Pentru noi este o victorie foarte mare deoarce este un meci de clasament. De asemenea, pierdusem niște meciuri importante premergător acestui joc. O înfrângere în al 3-lea meci cu importanță, puteam intra într-o spirală foarte urâtă. Mă bucur foarte tare că am câștigat, din acest considerent, dar și pentru că vine în urma unei săptămâni grele pentru noi. Felicit Craiova pentru jocul prestat, a oferit o frumoasă propagandă pentru acest sport. Desigur, nouă ne-a fost foarte greu pentru că este genul de echipă în care toată lumea aruncă. Gen care se pare că prinde bine în Liga Națională din România. Este imposibil să te poți apăra bine la toți, astfel încât mereu apare unul sau altul la care te aștepți mai puțin și te pedepsește”, a declarat Cristi Achim, citat de site-ul oficial al clubului orădean. 

De asemenea, Achim a vorbit și despre remarcații echipei sale din această seară. 

„Individual am să-l remarc pe Titus Nicoară, acesta jucând excepțional și o face în mod constant. De asemenea, despre William Franklin, nu am ce să spun mai mult, însă, sper că toată lumea înțelege definitiv ce înseamnă acest jucător pentru noi. Dani Popescu ne-a ajutat din nou foarte mult, l-am felicitat personal pentru că ne-a ajutat să revenim încă o dată în joc, așa cum a făcut-o în multe partide. Cu Popescu pe teren ne revenim de multe ori de la minus”, a adăugat Cristi Achim. 

În privința finalului de meci din această seară împotriva Craiovei, antrenorul bihorenilor a declarat următoarele: 

„Pentru finalul de meci am avut un plan, din fericire ne-a ieșit. Mă refer la tot ce s-a petrecut pe acest final de partidă. Astăzi ne-a ieșit, la Cluj însă nu ne-a ieșit acest lucru, deși am dus mingea într-o situație deschisă. În sport lucrurile se întorc”.

În urma acestui rezultat, CSM Oradea a ajuns la cel de-al 28-lea punct acumulat în această ediție de campionat, având un bilanț de 12 victorii și 4 înfrângeri. În etapa viitoare, roș-albaștri vor întâlni în deplasare Gaz Metan Mediaș.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr :

    Achim
    este un caracter de laudat, si un antrenor ce performeaza in campionatul nostru. Personal, imi place foarte mult de el, si de Sapera.

    cu 10 ani în urmă (08.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!