Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Mă bucur foarte tare că jucătorii noștri au reușit să se refocuseze la două zile după meciul cu U-BT”

Cristian Achim: „Mă bucur foarte tare că jucătorii noștri au reușit să se refocuseze la două zile după meciul cu U-BT”

CSM CSU Oradea a reușit o victorie clară în deplasare, pe terenul lui SCM Timișoara, scor 83-61, în prima rundă din Grupa Roșie LNBM.

La finalul partidei, antrenorul lui CSM CSU Oradea s-a arătat încântat de prestația echipei sale care a venit la câteva zile după meciul din FIBA Europe Cup cu U-BT Cluj:

„Mă bucur pentru victorie. Am încercat, și se vede că am și reușit, să avem abordarea potrivită în acest meci, ținând cont că veneam după un meci disputat miercuri în cupele europene, unde am depus un efort foarte mare, fizic și mental. Sincer, mi-a fost foarte teamă că nu o să ne putem concentra în primul rând mental. Și apoi sigur, era aspectul fizic. A lipsit Valeika, un jucător foarte important pentru noi. Zekovic a făcut două faulturi în primele patru minute și, practic a trebuit să rămânem în doi oameni mari, Baciu și Markovic, plus Petrescu.

Eu mă bucur foarte tare că jucătorii noștri au reușit să se refocuseze la două zile după un meci care însemnat un mare efort psihic și fizic. Sigur că ne-au ajutat accidentările lui Brown, ale lui Gorgemans, Franklin. Cei numiți sunt niște jucători foarte importanți pentru Timișoara și practic ne-a fost și nouă mai ușor”, a punctat Cristian Achim, potrivit tmsport.ro.

După această victorie CSM CSU Oradea a ajuns la 13-2 și este lider în LNBM – Grupa Roșie.

*foto:

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!