Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Mergem acolo să ne jucăm șansa și vom încerca să câștigăm”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
19.10.2021

Cristian Achim: „Mergem acolo să ne jucăm șansa și vom încerca să câștigăm”

CSM Oradea s-a deplasat în Portugalia pentru disputa cu Porto din FIBA Europe Cup. Orădenii vin după victoria cu CSU Sibiu din campionat, cu scorul de 81-66. În prima etapă a competiției, reprezentanta României a pierdut cu Legia Varșovia cu 76-66 pe teren propriu.

După confruntarea cu CSU Sibiu din Liga Națională, Cristian Achim a vorbit despre următorul meci din Europe Cup, din Peninsula Iberică.

„Înaintea primei etape am considerat-o pe FC Porto principala favorită a grupei. Chiar dacă a venit din calificări, acolo a învins deținătoarea FIBA Europe Cup, o reprezentantă a unui campionat redutabil, astfel încât erau și continuă să fie întemeiate așteptările legate de echipa portugheză. Ne așteaptă un meci foarte dificil, dar ne dorim foarte mult să clădim la ceea ce am reușit în partida cu Sibiul. Mergem acolo să ne jucăm șansa și vom încerca să câștigăm.”, a declarat Achim pentru site-ul oficial al celor de la CSM Oradea.

Meciul dintre CSM Oradea și FC Porto se va juca miercuri, 20 octombrie, de la ora 22:30 și va fi transmis pe canalul de YouTube al celor de la FIBA.

*foto: csmoradea.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Don't play it aroud again with...
    You better do what you promise, or I can hear on steps the sound of Mitrovic shoes as coach...

    cu 2 ani în urmă (19.10.2021)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      Hopa...
      au disparut comentariile "ireal" de optimiste... Daca nici macar tu nu mai crezi ... iti dai seama cat de dezamagiti sunt restul oradenilor

      cu 2 ani în urmă (19.10.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!