Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Ne-am aparat, zic eu, binișor”

Eduard Popa

Eduard Popa
29.04.2018

achim steaua oradea

CSM CSU Oradea a reușit o victorie excelentă, scor 72-62, pe terenul celor de la CSM Steaua Eximbank, în ultima etapă a Top 6 LNBM. 

Antrenorul bihorenilor, Cristian Achim, a lăudat defensiva formației sale, într-un interviu oferit după meci pentru totalbaschet.

„A fost un meci pe care noi l-am abordat la modul serios. Am încercat să îl câștigăm, l-am și câștigat. Mă bucură foarte mult acest lucru. Mă bucur mult și că i-am dat câteva minute lui Loți Lazar, sunt primele lui minute în acest sezon. Mă bucur foarte tare și pentru că Zeno începe să își intre în ritm. Ne-am apărat, zic eu, binișor (n.r. arată spre tabela de marcaj care arată 62 de puncte în dreptul Stelei). Este foarte greu de explicat cum am putut să ne apărăm așa incredibil. Sigur că ei au avut un jucător foarte important lipsă, Zekovic care schimbă total ofensiva lor.”

Achim s-a arătat încântat și de prestația lui Bogdan Țîbîrnă:

„Chiar i-am spus după meci. Nu remarcasem cât de multe puncte a marcat. Sunt foarte bucuros pentru el De mult așteptam de la Bogdan o astfel de explozie și iată că a venit și mă bucur foarte mult pentru că am mare încredere în el.”

Cât despre match-up-ul din prima rundă de playoff, împotriva celor de la BCM U Pitești:

„Orice meci din playoff este greu. Nu am vrut să ne facem calcule, am vrut să vedem ce se întâmplă. Piteștiul este o echipă serioasă cărora le-au revenit jucătorii. Vor fi niște meciuri încărcate, cu foarte mult angajament, ca orice meci de playoff.”

Meciul 1 din seria CSM CSU Oradea - BCM U Pitești se joacă joi, la Arena Antonio Alexe. 

*foto:Sabin Malisevschi/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!