Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: "Ne-am fi dorit să mai continuăm. Din păcate ne-am oprit aici"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
19.04.2012

Cristian Achim, antrenorul principal al lui CSM Oradea, a vorbit după înfrângerea suferită în Meciul 3 al seriei cu CSU Ploiești - care a pus punct sezonului 2011/12 pentru ardeleni, despre parcursul echipei sale. De asemenea, tehnicianul vălcean a ținut să mulțumească publicului pentru suportul necondiționat oferit pe tot parcursul acestui sezon.

"Pentru noi din păcate este final de sezon. Ne-am fi dorit să mai continuăm. Din păcate noi ne-am oprit aici. Înainte de toate vreau să mulțumesc publicului din nou. Vreau să subliniez reacția de la final, care a fost extraordinară. Motiv pentru care le mulțumesc în numele tuturor băieților și ne pare rău că nu am putut să facem mai mult în acest sezon și pentru ei. A fost un sezon foarte bun chiar dacă am avut și ghinionul să dăm peste Asesoft. De care, să fim sinceri, cam toată lumea a fugit. Dar pe de altă parte dacă vrei să ajungi într-un timp mai scurt sau mai lung trebuie să ajungi să te bați și cu echipe de acest gen.

Nu aș vrea să invoc sau să caut scuze, dar este foarte evident faptul că multe contacte nu se apreciază în mod identic. Nu se fluieră la fel. Dar nu vreau să neg din meritele Asesoftului. Eu așa am văzut, poate greșesc. Și asta se poate. Pe de altă parte, Asesoft este o echipă foarte bună și dispune de valori individuale capabile să facă diferența. Burlacu este probabil cel mai bun jucător din România și acest lucru s-a văzut în repriza a doua acestui meci. Este un jucător determinant. Iar Tica, de asemenea, este un jucător de alt nivel. Chiar unul mai ridicat decât primele echipe din campionat. El are și un trecut interesant care confirmă acest lucru. Și aceste lucruri au făcut diferența.

Apreciez parcursul echipei noastre din acest sezon ca fiind unul bun. Atât ca și clasare cât și ca joc. Cu anumite regrete. Am avut 21 de victorii pe teren și să nu uităm în ce condiții am ajuns să întâlnim Asesoftul în primul tur al playoff-ului. Am mai spus-o, nu-mi place să pierd. Să sperăm că poate în viitor vom avea șansa să îmbunătățim acest rezultat. "

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Oradea_baschet :

    Inca un pas
    Multumim baieti, multumim Achim, de multe ori ati fost extraordinari. Acum trebuie sa ne gandim la ce va fi, Trebuie regandita echipa. Avem nevoie de jucatori care pot decide de unul singur meciul. Macar 2.Daca dorim sa intra in semifinale.

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Antonia76 :

    Felicitari pentru acest sezon
    Da, s-a sfarsit...dar va multumim pentru tot ce ati facut pentru baschetul oradean, pentru noi suporterii pana acum. Prin perseverenta si multa munca, anul viitor va fi mai bine.

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!