Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: "Ne-am ridicat în puţine momente la nivelul adversarului"

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton
24.10.2011

Duminică seara CSM Oradea nu a putut pune prea multe probleme campioanei en-titre a României într-un meci disputat la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca. Gazdele s-au impus cu scorul de 86-71 şi şi-au trecut în cont cea de a 4-a victorie stagională în timp ce orădenii au la activ 3 victorii şi 2 înfrângeri.

Într-o declaraţie acordată la finalul jocului Cristian Achim afirmă că echipa sa s-a ridicat în prea puţine momente la nivelul adversarului, iar datorită rotaţiei mai scurte în final prospeţimea s-a spus cuvântul. De asemenea tehnicianul originar din Râmnicu Vâlcea este de părere că echipa are un start pozitiv însă tot timpul îşi doreşte mai mult.

Ne-am ridicat în puţine momente la nivelul lor, din nişte motive şi obiective mai puţin obiective. Am avut o rotaţie mult mai scurtă astăzi decât de obicei şi pe final prospeţimea lor şi-a spus cuvântul. În situaţia în care am jucat fără un fundaş, o perioadă bună de timp, într-adevăr se poate spune că avem un start pozitiv, dar sigur că ne dorim tot timpul mai mult.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!